Ittatok már Fényt? Aki ivott annak mi a vélemény róla? : )
Figyelt kérdés
Ez a mi veszprémi specialitásunk. Pohár aljára málnaszörpöt öntünk, szódásszifonba vodkát, amit rányomunk a szörpre és amíg habzik le kell húzni.2009. aug. 9. 17:24
11/15 anonim válasza:
Én nyáron ittam a VOLT-on. Annyit kell rólam tudni, hogy durván bírom a piát, de ebből elég volt 3 pohár és atomkész voltam :D
19L
12/15 anonim válasza:
Nálunk nem csak málnaszörppel, hanem koktélhoz való szirupokkal is lehet kérni, van vagy 10 féle, a legjobb a zöldalmás. :) 4-5-től kész vagyok. :)
13/15 anonim válasza:
óó kecsegtetőő:D le írná nekem valaki, hogy hogy kell ezt elkészíteni?:D hétvégén lesz buli akkor lehet bepróbálkozunk vele!:D hallottam már róla amúgy hogy durva mert nagyon üt de többet nem igazán, hogy hogyan kell megcsinálni miből mennyit meg ilyenek..:D
14/15 anonim válasza:
Egy szódásszifon kell hozzá, vodka, meg málnaszörp (vagy akármilyen amilyet szerettek). A szifonba beletöltitek a szódát, a pohár (feles vagy decis) aljára kell kb. egy ujjnyi szörp, majd rányomjátok a szifonból a vodkát, és amíg habos egy húzásra megisszátok.
15/15 Phoney válasza:
Én már „öreg” voltam az ilyesmihez, mikor igazán divatba jött, de egyszer kipróbáltam úgy, hogy 1 deci vodkába pezsgőtablettát dobtam, szóval így 37,5%-os volt.
Hát mit mondjak, megérdemli a hírnevét, utoljára szerintem 18 évesen éreztem ilyen markáns hatást alkoholtól... :) De azért a „rettegett” címet nálam még így is a vodkapezsgő tartja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!