Gléda bor hány fokos?
Figyelt kérdés
2012. okt. 22. 23:43
1/8 A kérdező kommentje:
mivel kell inni hogy beüssün ?:D
vagy kísérő nélkül is beüt?
2012. okt. 22. 23:45
3/8 A kérdező kommentje:
majd őszi szünetbe :D
ha megkapom a választ
2012. okt. 23. 12:31
4/8 anonim válasza:
Szerintem egy este alatt megihatsz egy üveggel. Kérdésből ítélve kezdő ivó lehetsz. Szerintem vegyél egy 300-400 ft-os édes bort. Ha nem ízlik egy bor( ami ilyen olcsó kategóriába nem csoda) keverheted kólával. Lehet, hogy neked kevés lesz 1 üveg. Lehet meg se bírod majd inni. Lehet elhányod magad. Sok dologtól függ. Milyen erős a gyomrod, kor, nem, súly, ázsia származású vagy-e. És mit fogyasztasz ivás előtt/közben.
5/8 anonim válasza:
vegyél néhány üveggel ha már be vagy rúgva csúszni fog az összes!:D bort kólával vagy energiaitallal szoktam keverni, ha jó hangulatot akarsz tökéletesen megfelel:D
6/8 anonim válasza:
Miért emelted ki ezt a kérdést? Már túl van tárgyalva. Most menjünk el a boltba és nézzük meg, majd írjuk ki neked? Elmész tescoba (ott láttam) és megnézed. Amúgy ha jól emlékszem borzasztó izű. Átlag bor fokú.
7/8 A kérdező kommentje:
azt csinálok a kérdésemmel amit akarok..:)
kíváncsi voltam olyan emberek véleményére is aki már ivott és tudja, hogy mivel jó keverni stb..
2012. okt. 26. 18:34
8/8 anonim válasza:
Fehérbort Apenta málnával. És így készül a kocsmai macifröccs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!