Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Tuborg vs. Heineken vs....

Tuborg vs. Heineken vs. Pilsner Urquell vs. Budweiser. Melyik a nyerö?

Figyelt kérdés

Az én sorrendem:

1.Tuborg

2.Budweiser

3.Pilsner Urquell

4.Heineken

2012. okt. 4. 14:39
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a Budweiser túl édes, a pilsner meg túl keserű. A tuborgot

meg nagyon kicsivel veri a Heineken szerintem. Bár általában Tuborgot iszom, az ára miatt. (Amit egyébként nem értek, minőségben az általad említetekkel egy szinten van, árban mégis kb 70 forinttal olcsóbb egy üveg.)

2012. okt. 4. 14:53
 2/9 anonim ***** válasza:
Bár Budweisert még nem ittam, de a többiben teljesen egyetértek az előttem szólóval, a Pilsnert határozottan nem szeretem, mert nagyon keserű, nekem is a Heineken meg a tuborg a kedvencem, én kb. egyformán szeretem őket, de inkább tuborgot iszok ha van, mert az alapból is olcsóbb, és sokszor van akciósan 169-ért, annyiért meg egyértelműen mindennél jobb. Szerintem még a Stella Artoist próbáld ki, ha még nem próbáltad, azt is szeretem, az még nagyjából Heineken minőség, és árban is kb. azonos, de gyakrabban akciós, és néha 200Ft alatt is lehet venni, míg Heinekent nem igazán.
2012. okt. 4. 16:17
 3/9 A kérdező kommentje:
tetszik a stella artois is :) az lett volna az 5. de amugy a tuborg sztem veri az összeset :)
2012. okt. 4. 18:29
 4/9 anonim ***** válasza:

1. Pilsner Urquell

2. Budweiser

3. Heineken

A Tuborgból csak Greent ittam, a kérdező nem tudom, melyikre gondolt, de az 4. lenne nálam.

A Pilsner Urquell egy eléggé igényes darab (nyilván vannak sokkal jobb sörök, de ez más kérdés), az ízharmóniája nagyjából rendben van (bár elvileg folyamatosan romlik a minőség), én nem érzem túlzottan keserűnek, ha valaki jól megízleli, édes ízeket is érezni fog. A Budweisert újabban egyáltalán nem kedvelem, az összhatás nincs szerintem eltalálva.

A Heineken az totálisan jellegtelen, nem iszom, ha nem muszáj, ha valaki meghív rá, akkor elfogadom, de magamnak nem vennék.

2012. okt. 4. 19:29
 5/9 mustafa33 ***** válasza:
A Pilsner Urquel és a Budweiser (nem az amerikai hasonló nevű lé) két különböző sör az előbbi keserűbb a másik simább. Más a "küldetése". A 10% Budweiser szomjúság sör, mit a Pilseni Gambrinus. a 12% lager Budweiser sima jó sör, az ugyanolyan Pilsner Urquel testes jó lager sör. De például ételek mellé ugyanúgy válogat köztük a feinschmekker mint a borból. A Heineken és az általa gyártott bármimás euro uniform sörök csak tucat italok.
2012. okt. 5. 02:53
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Én a minél keserűbb söröket szeretem, így:

1. Pilsner

2. Budweiser (de néha fordítva)

A Tuborg és a Heineken is nélkülözi a határozott ízvilágot, legfeljebb nyáron nagy melegben, vagy ha csak ez van.

2012. okt. 5. 13:37
 7/9 anonim ***** válasza:
a tuborgból melyik, a gold vagy a green??? nagyon nemmindegy. a pilsner keserű, de nekem nagyon bejön, a budweisert megiszom. a heinekenről nemtudok nyilatkozni mert eredetit nem ittam még, amit itthon csinálnak, azt még a kőbányai is veri..
2012. okt. 10. 09:45
 8/9 anonim ***** válasza:
Budweiser, Tuborg, Pilsner, Heineken
2012. okt. 11. 21:55
 9/9 anonim válasza:
4.
2012. okt. 24. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!