A csajok általában melyik söröket szeretik?
Én a Coronitát szeretem. Az nem keserű. Az ízesített sörökkel az a baj, hogy nagyon műanyag ízük van. Kivétel a belga gyümölcsös búzasörök. Azok is finomak.
25/l
Hát, nehezen mondanék kedvencet. A búzasöröket ált. nagyon szeretem, az Edelweiss ízlett eddig a legjobban (a Borsodi Búza egyáltalán nem jött be), de a barna sörök közül is van nagyon finom, világos sörben is van nagyon jó. Volt már szerencsém különlegesnek számító söröket is inni, pl. Corsendonk. Az überelt mindent.
Amúgy a Heineken gyár söreit iszom a legtöbbször.
Az is finom!
A kvász nem sör. Egyébként nagyon finom, néha elmegyek itt Pesten egy orosz boltba, akkor mindig veszek.
Pontosan mi is ez a kvász?
Egyébként szerintetek gáz, ha srác létemre szeretem a Sommerby-t meg a Bacardi Breezer-t?
:)
Szerintem nem gáz. Miért lenne az? Ha ízlik, akkor igyad, akinek meg nem tetszik, az elmehet a ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!