Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Bor vagy sör? Melyik a jobb?

Bor vagy sör? Melyik a jobb?

Figyelt kérdés

2012. szept. 30. 09:55
 1/9 anonim ***** válasza:
57%
Függ attól,hogy a savanyúbb,vagy a keserűbb ízt részesíted előnyben. A másik dolog,hogy a bornak vidító hatása van,míg a sörtől lassulni fogsz,az álmosít.
2012. szept. 30. 10:18
 2/9 anonim ***** válasza:

Attól függ, mihez iszod egyiket vagy másikat?

Egyébként ki-ki amit jobban szeret!

2012. szept. 30. 10:26
 3/9 anonim ***** válasza:
Citromossör! :)) De a vörösbor is nagyon fini :))
2012. szept. 30. 10:34
 4/9 anonim ***** válasza:
Egyik sem jobb, hanem más. Mihez mi illik ízvilágilag, illetve ki mit szeret. Én személy szerint sörös vagyok, de ha választanom kéne egy tokaji pincéből vásárolt, eredeti, termelői, minőségi szamorodni és egy üveg Soproni közül, akkor a bort választanám. A minőség azért erősen befolyásolja a dolgot.
2012. szept. 30. 10:39
 5/9 anonim ***** válasza:
Én a sört részesítem előnyben. Szeretem a bort is vöröset meg a fehéret is de vöröset mostanában nem ihatok mert felmegy tőle a vérnyomásom!!! Pedig sosem rúgtam be tőle, de egyszerűen már nem bírom, ugyan akkor lassan 2 éve szoktam rá az ízesített sörökre is, én nagyon szeretem de berúgásra nem éppen alkalmas :P Bár utálok berúgni nagyon ritkán vagyok részeg szerencsére.
2012. szept. 30. 10:40
 6/9 anonim ***** válasza:
ÉN a bort részesítem előnyben. a sört soha nem szerettem.
2012. szept. 30. 10:53
 7/9 A kérdező kommentje:
Igen,persze úgy gondoltam,hogy ki melyiket szereti.Köszi a válaszokat:)
2012. szept. 30. 11:51
 8/9 anonim ***** válasza:
az első nagyon buta választ adott, nekem például pont fordítva van, úgyhogy ez csakis attól függ, az egyén mit szeret. A bortól inkább vagyok álmos, már a 2. pohártól, néha ha nehezen alszok el, megiszok 3 pohárral, aztán 2 perc múlva szundi... Szerintem nem érdemes összehasonlítani, szokták is mondani: valaki sörös, valaki meg boros. Ez olyan kérdés, hogy melyik a jobb, a kutya vagy a macska??
2012. szept. 30. 12:06
 9/9 anonim ***** válasza:
Nagyon jó kérdés, ha a célod a mínél olcsóbb berúgás, akkor a bor, abból könnyebb sokat inni, meg nem szénavas ezért nem telít el annyira, illetve nagyobb is az alkoholtartalma. Ugyanakkor a sör az jó szomjcsillapításra is, a bor pedig nem igazán, csak fröccsként. Illetve a sör az nekem az étvágyamat is csillapítja, nem véletlenül mondják rá hogy folyékony kenyér. És végül is sörből többet fogyasztok, mert a sört, és a bor együtt inni nem a legszerencsésebb dolog, ezért általában csak egyiket választom, és mivel nagyobb piálásokon töményezni is szoktam, ezért sört választok, mert az jobban esik tömény után. És azt a véleményt én is osztom, hogy a bortól, különösen a vöröstől jó kedvem szokott lenni, míg a sörtől elkábulok, szóval döntsd el, hogy mire kell, milyen ízt szeretsz jobban, és hogy jókedvet, vagy kábulást akarsz, aztán válassz :)
2012. szept. 30. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!