Johnie walker vagy jim bim whisky a jobb?
Figyelt kérdés
2012. júl. 3. 20:15
1/13 anonim válasza:
Én már rengeteget ittam ezekból (és a Ballantinesból) de nekem ez a 3 egyformának tűnik. De a Jack és a Chivas sem ízlett jobban. Whisky-Whisky...
2/13 Phoney válasza:
Ez két teljesen különböző ízű whisky (scotch és bourbon), kb. ugyanazon a színvonalon.
Magyarul egyik sem jobb, csak az a kérdés, a skót vagy a bourbon whiskyt szereted jobban.
3/13 Phoney válasza:
(Mármint feltéve, hogy a piros címkés johnnie-ról és a fehér cíkés Jim Beam-ről van szó, de gondolom igen.)
4/13 A kérdező kommentje:
Igen, arról lenne szó
2012. júl. 3. 21:29
5/13 Phoney válasza:
Ha nem tudsz dönteni, akkor szerintem a magyarok jellemzően a Jim Beam-et szeretik jobban a kettő közül. Aki a pálinkát vagy a brandyt („konyakot”) szereti, az meg főleg.
6/13 anonim válasza:
Egyértelmű hogy jim bim.De ízlések és pofonok.Én speciel azt mondom hogy Jack Daniels.
8/13 Nenah válasza:
Az Johnny Walker és Jim Beam helyesen :DD
De sztem Jack Daniel's :D
9/13 doboszoli válasza:
A "sztem" pedig magyarul, "szeretem" kedves nyelvészem...DD)
10/13 Phoney válasza:
És amúgyse Johnny, hanem Johnnie, de ezen már fenn se akadjunk:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!