Miért jobb az üveges sör mint a dobozos?
Figyelt kérdés
Ínyencektől lehet hallani, hogy az a tuti ha a sör üvegben van. Megmagyarázná ezt nekem valaki?2012. jún. 19. 23:17
1/12 anonim válasza:
Nem tudom részletesebben megmagyarázni, de tény, hogy az üveges sörnek jobb az íze. ( Márkán belül is.)
2/12 anonim válasza:
Szerintem kinek a pap, kinek a paplan:)
Én pohárban preferálom mindenesetre :)
3/12 anonim válasza:
nem tudom én a dobozossal is el vagyok 18/L
4/12 anonim válasza:
A doboztól kicsit más lesz az íze. Próbáld csak ki colával. Azon én nagyon érzem a különbséget.
5/12 anonim válasza:
Elvileg beleoldhat a dobozból némi fémet, ami megváltoztathatja az ízét. Gyakorlatilag nem tudom, ez mennyire igaz, de nem kizárt. Kólánál simán el tudom képzelni, az elég erős sav, sok mindent old.
6/12 anonim válasza:
ha oldana, akkor a műanyagot hamarabb oldaná, mint a fémet, de nem old semmit!
7/12 anonim válasza:
A sörösüvegeket vissza lehet váltani egy újabb sörre!
8/12 anonim válasza:
Mikor még nem volt dobozos, akkor meg az volt a nagy kérdés, hogy miért jobb a barna üveges lóbányai zöldnél, de ha mégsem, akkor miért jobb a zöld üveges a barnánál. :)
9/12 anonim válasza:
Az üveges nem annyira szénsavas talán, könnyebben lehet fogyasztani, és kicsit finomabb, viszont ha nincs nálad sörnyitó, akkor macerásabb kinyitni.
10/12 anonim válasza:
Üvegből jobb inni, ezért érződik jobbnak az íze is. Egyszer viszont csináltam egy vaktesztet, pohárból, és a dobozos került ki győztesen egyazon márkán belül, bár elhanyagolható volt a különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!