Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Fel liter vodkatol be lehet...

Fel liter vodkatol be lehet rugni?

Figyelt kérdés

Nagyon ritkan iszok...es akkor is max 1-2pohar bort! nagyon masnapos leszek utana??? egyebkent lany vagyok...nem tudom ez szamit-e....

Hogy nem szabad inni a vodkat?

2012. szept. 16. 20:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen kommersz sz*rokat megse bírnék inni mert rögtön hánynám visszafelé, vodka terén jó ha minőségit iszik az ember, másképp rombol nagyon

20/F

2012. szept. 16. 21:42
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

A héten párom és öcsém együttes erővel elfogyasztottak fél liter finnlandiát és utána még ittak fél liter almapálinkát is, de amikor az almapálinka előkerült, már akkor csúnya állapotban voltak, miután megitták a páleszt, össze-vissza dőltek, hazafelé párom nem tudott konkrétan egyenesen menni, a biciklimre támaszkodott végig, a 15 perces út volt 35 perc kb. De másnap állítólag jól voltak, semmi másnaposság. Viszont ami fontos, ha már megiszod a sok alkoholt (ez a fél l baromi sok lesz 1 embernek, főleg, ha nem szoktál inni), akkor időben kezdj el hidratálni. Igyál sok-sok-sok vizet utána, akkor hamarabb távozik (remélhetőleg nem felül), és másnap kevésbé leszel másnapos, illetve egyél kenyeret vagy vlmit, ami felszívja az alkoholt. Éhgyomorra semmiképp ne csináld, mert akkor 2dl is elég, hogy kiüsd magad. Én egyszer osztálykiránduláson fantával megittam fél liter vodkát, sosem voltam az a nagy piás, a felénél már éreztem, hogy elég lesz, de parti volt, jókedv, nem tudtam abbahagyni. Hamarosan a wc-n ülve hánytam a szemetesbe 1 jó órán keresztül kisebb-nagyobb megszakításokkal. Aztán a 3 méter széles folyosón faltól-falig dülöngélve jutottam el a szobámig. Hajnalban pedig még jutott egy kis vodka egy szatyorba az erkélyen, szintén kiadtam magamból, másnap reggel pedig a boltban amikor közölte egyik oszttársam, hogy kakaót fog inni reggelire, eldobtam bevásárlókosarat és kirohantam a boltból meglocsolni a növényeket. Senkinek sem ajánlom. Sztem még olcsón megúsztam.

22/L

2012. szept. 16. 22:12
 13/18 oyeacch ***** válasza:
100%
Gyakorlatlan ivónak detox, vagy halál.
2012. szept. 17. 09:44
 14/18 anonim ***** válasza:
66%
Nem lesz komolyabb bajod, ha 1 feleshez 1 deci üdítőt iszol. Meg mondjuk 5 órás bulin félóránként egy feles, fontos az idő is. Lefekvés előtt 1-2 liter víz, vagy valami 12%-os gyümölcslé. (savasság miatt nem tanácsolom az erősebbet). Na meg egyél előtte és közben is. És a testsúly is számít. Ha ezeket betartod a teleportálás szerintem elkerülhető.
2012. szept. 17. 16:00
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk volt egy csaj a suliban, még hetedikes korában megivott 4 deci vodkát 10 perc alatt, rohammentővel kellett érte jöjjenek, kómába volt, aszt hiszem, 1-2 percig meg is állt a szíve. Igen számít az, hogy lány vagy, mert alapból a férfiak szervezete gyorsabban feldolgozza az alkoholt, és ráadásul, általában a testtömegük is több, így nagyobb helyen oszlik el a bevitt mennyiség. Én mondhatom, hogy elég tapasztalt italozó vagyok 90kg/F és ha kb. egy óra alatt megiszok 4 deci vodkát, akkor odáig jutok el, hogy nagyon jól vagyok, szédülök, és vannak emlékezetkihagyásaim, de csak egy kicsit, ha fél litret meginnék ennyi idő alatt, ami bár még nem próbáltam, de akkor valószínűleg én is hánynék egy párat, tehát nekem is szükségem lenne úgy 4-5 órára és sok szénsavmentes kísérőre ahhoz, hogy úgy tudjak meginni egy fél liter vodkát, hogy még aránylag kulturáltan tudjak viselkedni, tehát nőnek, aki nincs hozzászokva egy egész estére max. 4 feles azaz 2dl vodkát ajánlanék, és azt is sok étellel, és sok kísérővel, mert csúnyán járhatsz, ha kezdésképp lenyomsz fél litert.
2012. szept. 17. 17:28
 16/18 oyeacch ***** válasza:
Nemrég láttam csajt 3 vodkától úgy okádni, mint egy szökőkút, szóval csak óvatosan!
2012. szept. 18. 17:12
 17/18 anonim ***** válasza:
Egyszer én is megittam fél liter vodkát, kishíján meghaltam.
2012. szept. 20. 18:40
 18/18 anonim ***** válasza:
2012. szept. 23. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!