Meggybor hogyan?
Figyelt kérdés
A meggybor készítéséröl több száz féle recept kering a neten
de nekem olyan kéne amelyik tényleg bevált és finom.És hogy demizson nélkül is ellehet készíteni (pl nagy űrtartalmú befőttes üveg) mert eltört az enyém.És erjesztésnél feltétlenül le kell e fedni?
2012. szept. 1. 17:21
1/1 anonim válasza:
nekem egészen véletlenül sikerült 20 éve.
volt egy nyers meggy recept, ahol a kimagozott meggyet cukorral 4 napig kevergetjük, aztán üvegne rakjuk. Tisztán csináltam, csak jött a húgom és belemászott, belenyammogott.
Megbuggyant. nem dobtuk ki, és kiforrta magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!