Ha Bort és Pálinkát vegyítünk akkor erősebb lesz a bor?
Iható lessz??
Jobban megárt?
Akkor miért kevered össze? Hányni is akarsz?
Idd meg a páleszt, oszt' jó!
miért jó ha hamar beállsz?
1. semmi jó nincs benne
2. csak lúzernek tűnsz hogy ennyi idő alatt beálltál
3. te hülye vagy
szal szentem hagyad ezt a hülyeséget, hogy hamar be akarsz rúgni, mert én mondom nem jó ha összekevered a piákat.
vagy próbáld a pálinkát energia itallal
rácsapsz a pohárral az asztalra befogod persze a tetejét és amikor indul meg kifelé a szénsav nahh akkor húzóra megiszod garantál jókedv 1mert a többieken röhögsz hogy görcsölnek2 szénsav hamarabb nyomja a páleszt az emésztőrendszeren szóval hamarabb üt:D
ha már tunningolni akarod a bort akkor szerezz be tiszta étkezési célokra is használható(tehát nem denaturált)alkoholt,de azért szerintem olyan 30%fölé ne vidd a bort mert azt már sztem meg lehet érezni...jah,és sok sikert hozzá,nem lesz könnyű mert valószínüleg csak engedéllyel lehet venni pont azért hogy ne tudják hamisítani könnyen az italokat,amit meg feketén szerzel abban nem bíznék...
de ha ennyire gyorsan be akarsz rúgni akkor nyomd be intravénásan...(persze a tiszta alkoholt amit úgyse fogsz szerezni...)és ha ki is próbálod akkor marha vagy:D
ez egy nagyon buta kérdés. de hogy válaszoljak:
-aki olyan végtelenül igénytelen, hogy ilyesmi felmerül benne, az biztos meg bírná inni, ahogy a fagyálló folyadékot is megisszák egyes vadbarmok
-igen, jobban "megárt". mindenféle értelemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!