Hány évesen voltál először részeg? Kikkel voltál? Szüleid megtudták? Mit ittatok?
Figyelt kérdés
2012. aug. 20. 09:54
11/18 anonim válasza:
Én is 15 voltam:D:D 3 an ittuk meg: 1 barackos-mézes fütyi, 0,7-es bacardi rum, 3 üveg bor, kb 5-6 sör. másnap egész nap hánytam:/// de nem tudták meg ,mert haverokkal elutaztunk akkor :D
12/18 anonim válasza:
Szerintem 15 éves voltam,barátokkal.Lejártunk a térre iszogatni.
20/L
13/18 anonim válasza:
14 évesen, 3 korsó sörtől és 4 felestől.
Nem tudták meg.
14/18 anonim válasza:
Nemhogy részeg nem voltam, egyáltalán nem ittam még alkoholt, és nem is tervezem.
L/18
15/18 anonim válasza:
8 évesen öregek napján.:D Picit sok volt a Leo. Otthon nem tudták meg.
16/18 anonim válasza:
Én sem ittam még soha egy kortyot sem, és nem is fogok.
16/L
17/18 anonim válasza:
15-ös hozzászólón sírok :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
18/18 anonim válasza:
15, gimikezdés előtt pár nappal egy nagyon jó barátnőmmel (én is lány vagyok). Kimerültem mentem oda, olyan emberekkel találkoztam akik lelomboztak, minden sz.rt összeittam, hánytam egy csomót, idegenek segítettek. Nem tudom hogy jutottam haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!