Mi az, hogy filmszakadásig való berúgás? Mi az hogy filmszakadás meg képszakadás?
Figyelt kérdés
Ne nevessetek ki! Nem vagyok benne járatos, nem is akarok. Puszta kíváncsiság.2012. júl. 15. 21:47
1/5 Phoney válasza:
Az a filmszakadás, mikor olyan részeg leszel, hogy utána az agyad nem (vagy alig) őriz meg emlékeket. Azért ez a neve, mert másnap onnantól kezdve nem emlékszel az estére.
2/5 anonim válasza:
Annyit iszol hogy másnap nem emlékszel kb semmire, vagyis ez nem csak a mennyiségtől függ hanem ha kevered a piákat is járhatsz így.
3/5 A kérdező kommentje:
értem, köszi. És a képszakadás? Vagy ugyan az?
2012. júl. 15. 21:52
5/5 Főzős Laci válasza:
Ne akard ezt megtapasztalni,mert másnap nehéz nap elé fogsz nézni.A lényeg:ne mindent-mindennel igyál,hanem egy félét!
Ha borral kezdtél,akkor maradj a bornál!És ne a 200 ft-osat fogyaszd,hanem a legalább 500-800 ft-osat.Jómagam a Varga pincészet borait szeretem,nézz körül a honlapjukon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!