Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hány évesen voltál először...

Hány évesen voltál először részeg? Kikkel voltál? Szüleid megtudták? Mit ittatok?

Figyelt kérdés
2012. aug. 20. 09:54
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
39%

Még nem voltam és nem is leszek.

17/L

2012. aug. 20. 09:58
 2/18 anonim ***** válasza:
31%

Még sosem voltam részeg

29N

2012. aug. 20. 10:06
 3/18 anonim ***** válasza:
19%

Én sem voltam még, és nem is leszek soha.

16/L

2012. aug. 20. 10:08
 4/18 A kérdező kommentje:
huhh :SSS
2012. aug. 20. 10:21
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

15 évesen. Gimnázium első osztály, osztálykirándulás. Az osztálytársakkal, whisky-t és sört ittunk. Igen, megtudták a szüleim, mert egy osztályfőnöki lett az eredménye. Szerencsére ők nem csináltak belőle túl nagy ügyet. Igaz a whisky-t azóta sem tudom meginni, a sörrel azonban nincs gond :)

Végül mielőtt egyesekben feltörnének a sztereotípiák, megjegyezném, hogy nem lettem alkoholista, mérnök vagyok és van egy klassz családom.

29/F

2012. aug. 20. 10:22
 6/18 anonim ***** válasza:

Akkor én kivétel vagyok :S

15 évesen (nem, nem vagyok rá büszke!)

Mivel 9.es voltam és gólyák voltunk, úgy kb az összes kilencedikessel,plusz pár végzőssel.

Igen megtudták, ugyanis nem tudtam megmozdulni onnan ahol berúgtam, és oda kellett értem jönniük.

Nem tudom, de azt igen, hogy nagyon sok mindent kevertünk és ez az ami nem tett jót :S

19/L

2012. aug. 20. 10:23
 7/18 anonim ***** válasza:
15 évesen haverokkal. Nem tudták meg. És whisky kolát, meg 1-2 3 éve lejárt műsört
2012. aug. 20. 10:32
 8/18 anonim ***** válasza:
15 évesen, még mielőtt kezdtem volna a 9. osztályt a nyári szünetben, pár haverral ittam, este utoljára délután 2-kor ettem, és este 10-kor tiszta éhgyomorra megittam kb. 10 perc alatt majdnem egy liter 15%-os házibort, hát akkor nem bírtam fel ülni a biciklimre, mert nagyon szédültem, és csak egyik haverommal egymásba kapaszkodva tudtunk menni, mert anélkül minden 5 méteren elvágódtam volna, a szüleim nem tudták meg, csak kb. fél évvel később mondtam el anyámnak.
2012. aug. 20. 11:32
 9/18 anonim ***** válasza:

18 évesen érettségi után. Már nem emlészem miket ittam, amit öntöttek nekem. Megtudta anyu, mert egyik volt haverom elmondta az anyjának, az meg visszamondta az enyémnek. Nem lett belőle semmi. Azóta néha becsípek (két évben egyszer).

26L

2012. aug. 20. 12:38
 10/18 anonim ***** válasza:
15 évesen. Nem nagyon tudták meg, koleszban történt és diszkréten kezelték.
2012. aug. 20. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!