Hány évesen voltál először részeg? Kikkel voltál? Szüleid megtudták? Mit ittatok?
Még nem voltam és nem is leszek.
17/L
Én sem voltam még, és nem is leszek soha.
16/L
15 évesen. Gimnázium első osztály, osztálykirándulás. Az osztálytársakkal, whisky-t és sört ittunk. Igen, megtudták a szüleim, mert egy osztályfőnöki lett az eredménye. Szerencsére ők nem csináltak belőle túl nagy ügyet. Igaz a whisky-t azóta sem tudom meginni, a sörrel azonban nincs gond :)
Végül mielőtt egyesekben feltörnének a sztereotípiák, megjegyezném, hogy nem lettem alkoholista, mérnök vagyok és van egy klassz családom.
29/F
Akkor én kivétel vagyok :S
15 évesen (nem, nem vagyok rá büszke!)
Mivel 9.es voltam és gólyák voltunk, úgy kb az összes kilencedikessel,plusz pár végzőssel.
Igen megtudták, ugyanis nem tudtam megmozdulni onnan ahol berúgtam, és oda kellett értem jönniük.
Nem tudom, de azt igen, hogy nagyon sok mindent kevertünk és ez az ami nem tett jót :S
19/L
18 évesen érettségi után. Már nem emlészem miket ittam, amit öntöttek nekem. Megtudta anyu, mert egyik volt haverom elmondta az anyjának, az meg visszamondta az enyémnek. Nem lett belőle semmi. Azóta néha becsípek (két évben egyszer).
26L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!