Miért néznek le az emberek?
hugyosbor XD
Azt hiszik csöves vagy, mondanám, hogy költözz falura, ott mindenki ismer mindenkit és teljesen megszokott leszel, nem fog senki sem bámulni. De ki fognak beszélni a hátad mögött, miért nem a Józsi bá' jó minőségű házi pályinkáját, házi borocskáját iszod. Mindegy. Vagy bámulnak, vagy kibeszélnek, ahhoz teljesen "normálisnak" kellene lenned, hogy ne így legyen.
Frakkban? Akkor kutyavacsorának?
Láttam én már csavargót frakkban. Koszos és gyűrött volt mindkettő. De nem volt nála tíz liter bor.
nem szoktam beszólogatni, mert annyira nem izgat. csak kíváncsi voltam hogy ugyan miért néznek meg ennyire az emberek. amúgy nem vagyok csöves ,mert szinte minden ruhám márkás... nem ilyen noname kínai... hanem vans,dc,etnies,emerica stb...
hátizsákba nem szívesen rejteném el ez a finom nedűt. én felvállalom ezt az életstílust amit követek.
utolsó "szoktam sétálgatni az utcán" tegnap épp nem volt semmi programom és ráértem netezni ezért tettem fel ezt a kérdést. a kérdés pedig nem kamu, menny végig egy forgalmasabb szakaszon biztos téged is megfognak bámulni... a boleropor pedig azért kell mert azal kevered a bort, nagyon finom. szeretem <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!