Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mondanátok minőségi söröket?

Mondanátok minőségi söröket?

Figyelt kérdés
Én eddig még nem ittam sok fajtát, a sopronit, kőbányait, tuborgot, heinekent kóstoltam csak. A kőbányai ízlett a legjobban. Szeretnék valami minőségit is megkóstolni(már ha ezek nem azok), mondanátok ilyet?
2012. júl. 26. 17:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
ácsi. Kozelből a cseh főzésűt írtam, nem a licenszelt borzalmat. A cseh főzéső tényleg nagyon frankó. Hasonló helyzetben van a HB is, az is licenszelt, a kinti fasza, az itthoni csapnivaló.
2012. aug. 1. 00:36
 12/14 anonim ***** válasza:
ja, nem szóltam úgy látom már tisztázva lett a dolog :D
2012. aug. 1. 00:37
 13/14 anonim ***** válasza:
Soproni 1895, Barbár, a favoritom pedig a Sátán. (mindegyik kapható az interspárban)
2012. aug. 10. 19:04
 14/14 anonim válasza:

A kozelt a Dreher gyártja itthon, azért olyan borzalmas. Valóban nem soroltál fel minőségi söröket.

Egyik válaszadó helyesen írta a Belga söröket, nagyon tudnak valamit. -- De azért ne feledkezzünk meg a Cseh kivállóságokról sem. [link]

2014. jan. 20. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!