Mondanátok minőségi söröket?
Budweiser, DAB, Krombacher, Staropramen, cseh főzésű Kozel, Delirium Tremens, Radeberger, Wernesgrüner, Bitburger stb
Szalon sör meg nem minőségi :D még a barna se, csapnivaló mosogatólé.
Szalon sör meg nem minőségi :D még a barna se, csapnivaló mosogatólé.
--------------------------------
:DDDD Egyetértek!
Megkóstoltam belőlük párat az elmúlt napokban :D A guinness nekem kifelyezetten ízlett, sokkal jobb, kifinomultabb íze volt mint az eddig kedvenc kőbányainak. A coronita is finom volt, de nem fogom a kedvenceim közé rakni :D A kozel nem jött be, olyan édes, vagy nem is tudom.
Köszi a válaszokat!
minőségi : Krusovice, Bitburger, Wernesgrüner, Paulaner, Pilsner Urquell, Tuborg Gold (nem green), Corsendonk, Piraat, Duvel, Kasteel, Hacker-Psychorr, Mönschof, DAB, Kronenbourg 1664, Fosters, LöwenWeisse, HB Weisbier ha a búzasört is szereted. a belga sörökről itt tájékozódhatsz : www.venenum.hu
illetve figyelj, hogy vannak bizonyos licenszelt sörök, amint írta az egyik válaszoló, hogy cseh kozel. az itteni kozel-t a dréher gyártja, nem sok sikerrel, mintahogy a löwnbraut a hofbraut, stella artoist, spatent, zlaty bazantot gössert, heinekent is itthon főzik mind, és nem sok közük van az eredetihez...
Belga sörök! rengeteg van belőle, meg rengeteg gyümölcsös (szinte bármilyen ízben és nem olyanok, mint a Borsodi, meg a Soproni, hanem minőségi íz!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!