Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » 2 energiaitalt egymás után...

2 energiaitalt egymás után meginni sok?

Figyelt kérdés
Nem túl káros a szívre és nem fokozottan rákkeltő?Kicsit aggaszt de szeretem.2 X 2,5 deciset iszok meg.
2012. júl. 25. 22:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
napi 2 2,5 decisnél több nem ajánlott. én napi 1et simán megiszok. inkább, mint h drogozzak, meg cigizzek, meg piáljak. minden jót nem zárhatunk ki az életből, különben mi értelme?
2012. júl. 26. 13:03
 12/14 anonim válasza:

sztem ez az embertől függ én megiszok naponta 2l-t (csak néha)

havert meg elvitte a mentő két doboztól

nekemmeg semmi hatása nincs de olcsóbb mint pl a kóla XD azért azt vesszük

2012. júl. 26. 13:07
 13/14 anonim válasza:
nekem van olyan nap hogy kaja után vagy ha megszomjazok 1 nap csak energiaitalt iszok tudom h káros de nem tudok lelni róluk
2012. aug. 1. 00:53
 14/14 anonim válasza:

"A szívem erős,altatóorvos mondta mikor régen vakbélműtétem volt.A koffeint jól bírom szerintem.A rákkeltő hatástól jobban tartok."

Hidd el, annyira nem erős a szíved, hogy kibírjon ennyi koffeint és taurint. Mindenképp megnő tőle a pulzusszámod, ez pedig hosszú távon azt eredményezheti, hogy egyszer mondjuk futás közben, vagy csak fotelben üléskor kapsz egy szívrohamot és meghalsz. Lehetsz akármennyire kemény, bírhatod akármennyire az energiaitalt, nem akadályoz meg hogy megtörténhessen.

2012. aug. 22. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!