Miért üt be jobban a vodka, ha gyümölcslé helyett energiaitalt tesznek bele?
A rengeteg koffein miatt, ami az alkohollal vegyülve extrém módon károsítja a szívet és az idegrendszert..
Akár heroinozhatnál is ennyi erővel.
Én mostanában olvastam ezt az orvosi tanulmányt az energiaitalokról, a hatásokról, és hogy miért tiltott egész franciaországban, illetve a pilótáknál, tengerészgyalogságnál.
Érdemes átfutni.
A koffein gyorsítja az alkohol felszívódását :)
Amúgy nagyon durva..Szilveszterkor megittam másfél pohárral és KO-ra kicsaptam magam.. fél pohár már elég rendesen megütött, nekiálltunk beszélni a barátnőmmel fél 11kor, aztán 11 órára már azt sem tudtam, hogy hol vagyok és egyáltalán miről beszél nekem.
Holnap megünneplem a sikeresen lezárt vizsgaidőszakomat és jön a jó kis vodka-bomba.. :D
Érteem :O Köszi
Jó ünneplést 2. ;) Egyébként attól a másfél pohártól nem lettél rosszul? Mert én még nem ittam alkohol-energiaital keveréket de szeretnék viszont sajna az a típus vagyok aki ha nagyon sokat iszik hány, azt viszont szeretném elkerülni...
2. vagyok. Lány vagyok, 163cm és 47 kg :D Szilveszterkor még csak 19 voltam. Alapjáraton nem bírom az alkoholt. Ha csak azt a másfél pohár vodkabombát ittam volna, akkor tök ellettem volna :) Sokat nevettem, teljesen feloldódtam (alapjáraton elég zárkózott vagyok).
Csak aztán az volt a baj, hogy igazán tudom, hogy hol a határ és a fiúk rávettek, hogy igyak velük megy egy zöld abszintot.. aztán barátnőm pedig Nesteas sangriát adott nekem.. az kicsapta a biztosítékot.. :D
Szóval az a lényeg, hogy ne igyál azon kívül semmilyen más piát és nagyon jól fogod érezni magad, és nem leszel rosszul!!! Nem szédülsz, semmi rosszullét, csak szimplán nagyon jól érzed magad :) Még annyit, hogy én fele-fele arányban kevertem 3decis pohárban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!