Szabad egymás után inni sört meg energiaitalt?
Mármint mindenki azt mondja hogy nem szabad keverni, és az ha mondjuk iszom 1 energiaitalt és utána 1 órával 1 sört is akkor az keverésnek minősül?
Rosszul leszek vagy lesz valami bajom vagy nem?
NEmlesz bajod. :)
Èn a pezsgöt csak energiaitalal tudom meginni, és pl. csak azt ittam. ( nemakartam keverni)
Személyes tapasztalat alapján mértékkel -amit mindenkinek magának kell lassan kikísérletezni- fogyasztva nem jár különösebb negatív mellékhatásokkal az alkohol + energiaital kombó.
De nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy JÁRHAT nem várt következményekkel.
Ezért -a saját érdekedben- csak és kizárólag akkor fogyassz ilyet, ha képes vagy a mérték fogalmának tisztában tartására valamint az első ilyen adandó alkalommal nem árt ha van melletted egy kvázi megbízható társ. Ez utóbbival a súlyosabb következmények majdhogy teljes mértékben megakadályozhatók.
6-os, én pontosan úgy csináltam. Ezért vagyok most itt, ennél a 2010-es kérdésnél xd
Vettem öt sört, 5 energiaitalt. (Dreher, Hell)
Egy energiaital, egy sör. És így tovább.
Annyi, hogy azért az öt sör fejbe vág, viszont az energiaital nem hagyja, éberen tart.
Ez pár órája volt, már nem is érzem.
Viszont a szokásosnál jobban ömlik rólam a víz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!