Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Randi előtt inni szeretnék...

Randi előtt inni szeretnék mert attól feloldódok, de nem tudom hogy mit vegyek, szerintetek mi lehet a leghatásosabb? Részletek lent.

Figyelt kérdés
Valami olyat akarok amitől azért kicsit berúgok,de nem is vagyok kész...mi az amiből elég egy üveg vagy doboz?1 sörtől gondolom nem várhatok ilyen hatást,vagy mégis?

2012. júl. 18. 20:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerintem előtte teszteld le. Igyál meg egy felest előtte mondjuk egy nappal és nézd meg milyen hatása van rád. Ha meg sem érzed akkor igyál még egyet. Ha már érzed a piát, akkor ne. A randi előtt pedig annyit igyál amennyit a "tesztnapon" még elbírtál úgy, hogy nem látszott rajtad, hogy ittál viszont belülről már érezted, hogy feloldótsz.
2012. júl. 19. 21:42
 12/12 anonim válasza:

Szerintem ha nem akarsz több randit a csajtól, akkor bármit igyál nyugodtan. Nincs kiábrándítóbb, mint nem józanul randira menni. Vannak más (szociális szabadság gyakorlatok, vizualizációs technikák) lehetőségek, amivel esetleg vonzalmat is kelthetsz a randin.

(lányként írtam)

2012. aug. 2. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!