Mit igyak, hogy másnap ne legyek másnapos és tudjak másnap is inni?
Készülök a hegyaljára és ugyebár ott szoktunk inni:) Tavaly túlzásba vittem néha és volt, hogy 2 napig nem tudtam se inni, se enni. Mit ihatok, hogy ne legyek másnapos?
Persze tudom, hogy ahhoz az is kell, hogy ne vigyem túlzásba
Ott a lényeg, hogy ne keverd! Ha csak egyfélét iszol (persze abból se kimagaslóan sokat), akkor már kisebb a probléma.
Az pedig, hogy ki mitől lesz másnapos, elég egyéni dolog. De általánosságban a vörösbor, olcsó tömény kombó elég gyilkos tud lenni. :)
Ez a lényeg, hogy ne vidd túlzásba...
Én már évek óta járok fesztiválokra, nem vagyok az a nagy piás, de ilyenkor azért iszunk minden este. Sört mindig szoktam, gyakran bort, vagy valamilyen fröccsöt. Vagy viszünk be vodkát, pezsgőt, bacardit valami kinti boltból.
Úgy szoktuk, hogy a sátornál bekevergetjük üdítővel (már a töményeket) egy részét megisszuk ott helyben, még mielőtt elindulunk koncertekre (de itt csak addig, amíg elérjük azt a tipikus jókedvű ittas állapotot), aztán a többit visszük magunkkal fél literes üvegekbe áttöltve, az meg fokozatosan elfogy az este folyamán. (Na jó, általában elég gyorsan... :D), aztán még max 1-2 sör.
Na azt akartam ebből kihozni, hogy nem egyszerre iszok meg mindent, hanem tartok közte szüneteket, és ismerem magam annyira, hogy mi az a pont, amikor már jobb ha abbahagyom, mert rosszul leszek, gondolom te is kitapasztaltad már, na olyankor kell abbahagyni és így sose vagyok másnapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!