Hohy érdemes inni az absinth-t?
Szerintem sehogy sem jó...:D
Lehet inni kupakba, halottam már olyat, hogy úgy isszák, hogy előtte meggyújtják, meg elvileg lennie kell lenni a címkén egy fogyasztási javaslatnak, miszerint hígítani kell vízzel. Ha beírod a google-be, hogy abszint fogyasztása, tuti kidob pár javaslatot rá
Ez a márkától függ. Hivatalosan nincsen ilyen italfajta, és az emberek sem ismerik az igazi abszintot, ezért a legkülönfélébb (jellemzően drága és sz*r) szeszes italokat forgalmazzák "absinthe" és "absinth" néven, sokszor nem is hasonlítanak az igazi abszintra.
Az igazi abszintot 12-15%-ra hígítva kell inni hidegen (pont úgy mint pl. a pastist v. a pernod likőrt), de szinte biztosan nem olyanotok van.
(Bővebben a fogyasztásáról: [link] )
Mutass egy képet vagy mondj márkanevet, akkor könnyebb segíteni. Ezek közt vsz. megtalálod:
helló, csupán annyit tennék hozzá, h magába az absinthet ne gyujtsátok meg, mivel a magas alkoholtartalomnak köszönhetően az alkohol teljesen elég belőle, és akkor ihatod a vizet, meg az illoolajokat belőle :D
még1: egyszer egy haverom szórakozóhelyen azt fogasztott, véletlen a ruhájára ment belőle egy kicsi, és teljesen kiszívta a színét, szóval ügyesen vele :D
(egyébként én 4cl húzóra, de utána olyan mintha egy fireball végigmenne a nyelőcsövemen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!