Szeretitek a sört? És milyet? És mennyit tudtok be verni? Nemet és kort írjatok!
Én szeretem a sört sokat meg tudok inni, mihez képes sok kb 15 lazán be megy. Kedvenc söröm, soproni, steffl de meg iszok sok félét igazából minden félét pl. adambru, kőbányai, arany ászok, szalon, argus
24F
hát. régen buliban ittam néha 8-9et is. de mostmár inkább a minőség felé tendálok.
ebédhez, vagy csak úgy egyet vagy kettőt max, illetve, rájöttem , hogy a 0.33 kiszerelés egyáltalán nem hülyeség!
Krusovice, Tuborg gold, pilsner urquell, hacker-psychorr vagy hogyírják, staropramen, zlatopramen, barbar, corsendonk, piraat, duvel, kasteel, tripel, dab, wieselburger, fosters, kronenbourg1664, soproni (1895is) barna kozel, paulaner, miercurea ciuc, oberdorfer, hofbrau weisbier, berliner, kőbányai.
Szeretem.
Nem vagyok válogatós, általában azt veszem ami épp akciós(kb 150Ft felett)
Kb 4-5 dobozzal szoktam meginni tovább nem megyek.
18/f
Én is szeretem, bár sokat nem iszok. Kedvenceim, amit itt is lehet kapni az a Coronita, Heineken, Dreher. Szeretem még a magyar söröket is, Arany Ászok, Borsodi, Soproni, Kőbányai. Egyetlen sört nem tudtam eddig meginni: a Sparban kapható 500 ft-os 2l-es sört.
A nagy kedvencem mégis a két legelterjedtebb spanyol sör: San Miguel és Estrella Damm. Teljesen más az ízük, sokkal édesebbek, jobban itatják magukat. Ja, és mindkettő 5,5 %-os. Szeretem még a Panaché-t és a Kalbrau-t is (francia sörök).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!