Szeretitek a sört? És milyet? És mennyit tudtok be verni? Nemet és kort írjatok!
Én szeretem a sört sokat meg tudok inni, mihez képes sok kb 15 lazán be megy. Kedvenc söröm, soproni, steffl de meg iszok sok félét igazából minden félét pl. adambru, kőbányai, arany ászok, szalon, argus
24F
Kozel,smadny mních,na meg a gyümölcsös
20/L
Az, hogy mennyit tudok meginni, ugye nagyban függ a rendelkezésre álló időkerettől. Eddig, a legtöbb amit egy alkalommal megittam az 8 , de már régebben volt. Igazából, azért nem szeretek sok sört inni, mert egy idő után már többet tartózkodok a mellékhelyiségben, mint azon kívül... Jelenleg, maximum 2 korsóval szoktam fogyasztani, aztán átállok valami rövidre.
A márkák közül, a kommerszeken kívül mindent megkóstolok.
A világosok közül általában ezeket preferálom: Wernesgrüner, Bitburger, Pilsner U. stb.
A barnák közül: Dreher Bak, Budweiser, Staropramen, Leffe Brune
Ezeket sok helyen lehet kapni Magyarországon, de ha a külföldieket nézzük ott is vannak kedvenceim. Például: Ayinger Celebrator, Paulaner Salvator, meg úgy általában az összes német, szóval kár is sorolni.
Ja, és 20F
37F vagyok. Szeretem a sört. Egyszer kb. 25 éves koromban 2 nap alatt 60 üveggel ittam meg, persze más is lecsúszott mellé.
Mostanában hetente 1-2-szer iszok,alkalmanként 3-4 korsóval/üveggel.
Kedvencem a Pilsner Urquell, először ihatatlannak, keserűnek tűnt, de rájöttem, hogy nekem ez a tökéletes sör és utána szinte minden más émelyítően édeskésnek tűnik.
Amiket nagyon szeretek még: Kelt (Szlovákiában lehet kapni), Staropramen, Paulaner Lager, Hacker-Pschorr, Hoegaarden(búza), Edelweiss(búza), Blanche de Bruxelles (búza)
Amiket jónak tartok: Szlovák sörök nagy választéka (pl: Smadny Mnich, Kozel, Topvar, Corgon), Soproni 1895, HB, Heineken, Dreher Bak
Amiket nem szeretek, de ha nincs más, megiszom: Kukoricadarával hígított magyar sörök (Borsodi, Soproni, Arany ászok stb..)
Ami helyett inkább ásványvizet iszok: Löwenbrau, Spaten
Ami számomra ihatatlan: Dreher Classic (Nem én pontoztam le a Dreheres kollégát)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!