Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Szeretitek a sört? És milyet?...

Szeretitek a sört? És milyet? És mennyit tudtok be verni? Nemet és kort írjatok!

Figyelt kérdés

Én szeretem a sört sokat meg tudok inni, mihez képes sok kb 15 lazán be megy. Kedvenc söröm, soproni, steffl de meg iszok sok félét igazából minden félét pl. adambru, kőbányai, arany ászok, szalon, argus

24F

2012. júl. 18. 19:02
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Honnan tudom, ha lepontozz valaki?
2012. júl. 18. 19:30
 12/23 anonim ***** válasza:
93%

Kozel,smadny mních,na meg a gyümölcsös

20/L

2012. júl. 18. 19:40
 13/23 anonim ***** válasza:
93%
Leesik a százalék a válasz mellett. Tehát valakinek nem tetszett, ezért lerontja a 100%-ot.
2012. júl. 18. 19:41
 14/23 A kérdező kommentje:
Most csináltam egy piros kezet neked de maradt a 78 ugyan úgy!
2012. júl. 18. 19:43
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy mennyit tudok meginni, ugye nagyban függ a rendelkezésre álló időkerettől. Eddig, a legtöbb amit egy alkalommal megittam az 8 , de már régebben volt. Igazából, azért nem szeretek sok sört inni, mert egy idő után már többet tartózkodok a mellékhelyiségben, mint azon kívül... Jelenleg, maximum 2 korsóval szoktam fogyasztani, aztán átállok valami rövidre.

A márkák közül, a kommerszeken kívül mindent megkóstolok.

A világosok közül általában ezeket preferálom: Wernesgrüner, Bitburger, Pilsner U. stb.

A barnák közül: Dreher Bak, Budweiser, Staropramen, Leffe Brune

Ezeket sok helyen lehet kapni Magyarországon, de ha a külföldieket nézzük ott is vannak kedvenceim. Például: Ayinger Celebrator, Paulaner Salvator, meg úgy általában az összes német, szóval kár is sorolni.

Ja, és 20F

2012. júl. 18. 20:09
 16/23 anonim válasza:
napi 8 sör jólesik! 34 éves férfi vagyok/vállalkozó és nőcsábász ;-)
2012. júl. 18. 20:46
 17/23 anonim ***** válasza:
4,5% feletti mind jó. A mennyiség attól függ, hogy mennyi idő áll a rendelkezésemre, ha csak 2-3 órás baráti sörözésről van szó akkor olyan 5-7 lecsúszik. Most voltunk nyaralni ott a nap folyamán megittam egy kartont 21F
2012. júl. 18. 21:12
 18/23 anonim ***** válasza:

37F vagyok. Szeretem a sört. Egyszer kb. 25 éves koromban 2 nap alatt 60 üveggel ittam meg, persze más is lecsúszott mellé.

Mostanában hetente 1-2-szer iszok,alkalmanként 3-4 korsóval/üveggel.

Kedvencem a Pilsner Urquell, először ihatatlannak, keserűnek tűnt, de rájöttem, hogy nekem ez a tökéletes sör és utána szinte minden más émelyítően édeskésnek tűnik.

Amiket nagyon szeretek még: Kelt (Szlovákiában lehet kapni), Staropramen, Paulaner Lager, Hacker-Pschorr, Hoegaarden(búza), Edelweiss(búza), Blanche de Bruxelles (búza)

Amiket jónak tartok: Szlovák sörök nagy választéka (pl: Smadny Mnich, Kozel, Topvar, Corgon), Soproni 1895, HB, Heineken, Dreher Bak

Amiket nem szeretek, de ha nincs más, megiszom: Kukoricadarával hígított magyar sörök (Borsodi, Soproni, Arany ászok stb..)

Ami helyett inkább ásványvizet iszok: Löwenbrau, Spaten

Ami számomra ihatatlan: Dreher Classic (Nem én pontoztam le a Dreheres kollégát)

2012. júl. 18. 22:55
 19/23 anonim válasza:
100%
Kedvenc italom, ahogy a kinti homerseklet eleri vagy meghaladja a 20fokot! Attol fugg milyen sorrol van szo, a szlovakoknal a csapolt premium zlaty bazant-bol kepes vagyok annyit inni amennyi penzt talalok magamnal, legjobb sor szamomra (nem osszekeverni a magyarorszagon gyartott dobozos utanzattal!) kukoricagrizes magyar sorhamisitvanyokat probalom kerulni, azoktol csak a fejem faj masnap, dreher ihatatlan, csak a sopronit vagyok hajlando meginni, abbol viszont az 1895 egy igazan jol eltalalt kis sor kukorica cuccok nelkul! Eredeti nemet sorok kozul szinte barmi johet, erdinger buza, wittinger stb.. A legfontosabb hogy ne a borsodi sorgyarak gyartsa ha mar licens sort iszom, licensbol jo a hb vagy a gosser. 18/F
2012. júl. 19. 00:04
 20/23 anonim ***** válasza:
Persze, hogy szeretem :D Sokat tudok inni belőle, főleg nyáron, ha hideg, akkor csúszik. Kedvencek: Arany ászok, Borsodi, Soproni, meg egy cseh sör, amit ajándékba kaptunk, de elfelejtettem a nevét, viszont a kedvencem lett :D
2012. júl. 19. 11:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!