Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Kristálytiszta 80%-os pálinkát...

Kristálytiszta 80%-os pálinkát deszt. Vízzel higítva miért lesz szürkés?

Figyelt kérdés
2012. júl. 18. 15:09
 1/1 Phoney ***** válasza:

Kozmaolajos a pálinkád. Ezek kicsapódásától zavarosodik be a pálinka a legtöbbször hígításkor, nem a víz minőségétől.


Az alszesztől kell elválasztani őket, még finomítás előtt. Persze sokan úgy is tudnak cefrézni, hogy ne legyen sok kozmaolaj.


[link] Itt keress rá a kozmaolajra.

2012. júl. 18. 15:40
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!