Kristálytiszta 80%-os pálinkát deszt. Vízzel higítva miért lesz szürkés?
Figyelt kérdés
2012. júl. 18. 15:09
1/1 Phoney válasza:
Kozmaolajos a pálinkád. Ezek kicsapódásától zavarosodik be a pálinka a legtöbbször hígításkor, nem a víz minőségétől.
Az alszesztől kell elválasztani őket, még finomítás előtt. Persze sokan úgy is tudnak cefrézni, hogy ne legyen sok kozmaolaj.
[link] Itt keress rá a kozmaolajra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!