Bor és fű kombinációja milyen hatást okoz?
Figyelt kérdés
2012. júl. 16. 04:42
2/10 anonim válasza:
Keveredik a két hatás, de nem igazán erősítik egymást. És igen, hamarabb bealszol.
3/10 anonim válasza:
Kiszáradsz mivel a fű és a borban lévő alkohol is vizet von el a szervezettől, fű max sörrel, ha mindenképp borral akarod akkor igyál mellé ásványvizet vagy keverd be fröccsnek.
4/10 anonim válasza:
Esetleg ha rendőrök rajtakapnak, akkor egy kis büntetés is hozzájön az előbb felsoroltakhoz.:)
6/10 Icsiro válasza:
A marháknál és egyéb növényevőknél testsúly növekedést.
7/10 anonim válasza:
Hát ezt most szombaton csináltam, de amúgy szoktam is mert a pia-fű kombó ki tud ütni rendesen :D De tényleg bealszol miatta:)
8/10 Csakagucci válasza:
Irigyellek, hogy a mai világban neked ez a legnagyobb kérdés az életedben...
9/10 anonim válasza:
Ebben a sorrendben brutál hányás esélyes, de ha nem vagy szarul akkor világodat se tudod
10/10 A kérdező kommentje:
Csakagucci.. senki nem mondta egy szóval se, hogy ez a legfontosabb kérdés az életemben. Ne vedd sértésnek, de az igazán fontos, életbevágó kérdéseimet biztos nem egy oldalra fogom feltenni, hanem mondjuk a barátaim segítségét kérem. Akik között nincsenek drogosok. Ezért voltam kénytelen feltenni itt ezt a kérdést. -.-
2012. júl. 29. 14:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!