Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Tényleg ilyen rosszak a...

Tényleg ilyen rosszak a magyar sörök?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy holland kolléga tölt nálam 2 hetet, gondoltam tegnap elmegyünk sörözni és elvittem egy helyre, ahol gondoltam megkóstoltatom vele a magyar söröket. Az első sör egy prémium magyar sör volt (nevet nem mondok), de azt mondta nem ízlik neki, kifejezetten ihatatlannak titulálta. Aztán rendeltünk egy olcsóbb népsört, az sem jött be neki, bár azt mondta az elsőtől jobb. Aztán végül az est további részében egy cseh márkát ittunk,ami nagyon ízlett neki (nekem is). Tényleg ennyire ihatatlanok a magyar sörök, hogy nem szeretik a külföldiek? Lehet mi is csak azért isszuk, mert megszoktuk?

Mi a véleményetek?

2012. júl. 5. 11:07
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
a dréher az valami különlegesen ihatatlan számomra. az arany ászokat megiszom, de savanyú,fél perc alatt összerottyad a a habja. nem is csodálom hogy nem szállt el tőle. a hazai sörök közül amit megiszom az a soproni, és a kőbányai. a licenszelt pancsok, lásd gösser, heineken, stella, löwen,hofbrau, kozel, labdába nem rúgnak. imádom a belga söröket (duvel, piraat, barbar, corsendonk, )a cseheket, (krusovice, pilsner, zlatopramen , kozel medium, premium (mert ilyen is van !!! BCA EXTRA vaterán, és az adria sétányon, BP XIV.) ezeket eredeti hleyről hozzál.ugye a sörnek nagyon emghatározza az ízét a víz. a bőcsi szennyviztisztitóról ne beszéljünk..
2012. júl. 6. 15:45
 22/29 anonim ***** válasza:
a magyar sör tényleg szar. voltam múltkor szerbiában és onnan hoztam 1 karton 2 literes Jelen Pivo-t. elég olcsó volt és odaveri a magyar söröket, nem ilyen keserű savanyú vacak mint a mienk.
2012. júl. 12. 22:12
 23/29 anonim ***** válasza:
Én inkább 3x ritkábban iszok de akkor veszek 800ért 1 ü Guinness-t
2012. júl. 12. 22:17
 24/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Egyébként azóta elég sok magyar sört kipróbáltunk és a legjobban a Soproni 1895 ízlett neki.

2012. júl. 13. 11:02
 25/29 anonim válasza:
itasd meg vele a kőbányait
2012. júl. 15. 01:26
 26/29 anonim válasza:
Jelenleg a legjobb magyar sor egyertelmuen a soproni 1895! Semmilyen sorbe nem illo adalekanyag, eros telt iz erezteti hogy jo minosegu! Ilyenkor nem ertem az embereket hogy miert veszik megis a 10ft-al olcsobb sima kukoricas sopronit... Ami szinte ihatatlan szamomra: Dreher classic (nem ertem mi a jo abban megis a magyar sorvilag nagy premiuma, a nagy jo zenes draga reklamaival.. akkor mar igazan gyarthatnanak valami igazit is. A borsodi az aminel rosszabb sor nem igazan letezik... arra mindent lehet mondani csak azt nem hogy sor!
2012. júl. 19. 00:39
 27/29 anonim ***** válasza:
Nem néztem még utána honnan való de nekem nagyon bejön a Zlaty Bazant!
2012. júl. 22. 21:50
 28/29 anonim ***** válasza:
Az szlovák sör...
2012. júl. 22. 22:22
 29/29 anonim ***** válasza:
oolyan szlovák sör, amit licenszben sopronban gyárt a heineken....
2012. júl. 23. 17:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!