Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Ha minden nap iszok 2-3...

Ha minden nap iszok 2-3 sort,18 evesen abbol lehet komoly baj?

Figyelt kérdés
Ez a 2-3 sor nem szokott megutni csak iszogatunk a baratokkal.
2009. júl. 8. 14:21
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

szerintem nem egészséges hosszú távon én kb 25éve próbálok szabadulni tőle.Képzeld volt olyan időszakom amikor kb 4-5 évig egy kortyot se ittam most meg ugy visszaestem hogy kényszeresen már el kell bujnom az emberek elől hogy ihassak...Sajnos engem már a pszihon gyógyszereztek is de semmi eredmény.Elvileg nem is volna szabad innom de azt hiszem beteg vagyok agyilag egyszerűen nem tudom kontrollálni ez az egy örömöm van.

Ebböl nincs kiut...Ha csak Isten (valami csoda folytán)meg nem könyörül rajtad,és meg nem gyógyit. sztem erre orvosi szemszögből nincs gyógymod sajnos...És utóhátásokrol nem is beszélve pl agresszio depresszió halálvágy szorongás stb Ugyhogy ...én nem javaslom...

2-3 bol jön 4-5 meg a felesek

2014. febr. 28. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!