Mennyit ittál ma és mit? De ŐSZINTÉN!
Figyelt kérdés
Én kb 6 sört benyalogattam de ettem is közeben. Ennyi esett jól :-)
Neked? Halljam az igazságot :-)
2012. jún. 23. 19:47
11/15 anonim válasza:
Ma benyalogattam a reggeli szalonnás tükörtojás mellé egy kőbányait, eddig ennyi. Sztrapacskát csinálok ebédre jó sok szalonnával, szóval szerintem még jól fog esni utána egy feles a házi gyomorkeserűmből ^^ Többet nem tervezek inni a mai nap.
12/15 anonim válasza:
Vizet itta, abból sokat, és egy pohár kólát, mert megkívántam.
Tegnap egy pohár jack and coke-ot ittam, meg egy fél literes pina coladat, ezen kívül ismételten vizet..
13/15 anonim válasza:
Ma gyenge napon volt. 4 kávénál, 1,5 liter vörösbornál, feles házinál, kb. 3 dl sörnél tartok.
de mivel vasárnap van, k-rv-lkodtam is és megittam egy cola zerot is.:)
És te?
Főleg, hogy ezt a nyivákolást hallgatod:DDD
14/15 anonim válasza:
3 sör
2 feles pálinka
2 feles vodka
meg valamennyi Balentineskóla, és jager(ezekből nem tom meghatározni a mennyiséget mert üvegből ittam)
15/15 anonim válasza:
Alkoholt soha nem iszom. Sajnos mást se nagyon szoktam, az elmúlt napokban (a meleg ellenére, amit amúgy klimatizált lakásban nem érzékelek), nagyjából átlag napi 3 deciliter körül mozog a folyadékbevitelem. Tudom, hogy nagyon egészségtelen, de hányingerem van minden italtól, ha nem érzek szomjúságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!