Melyik a legjobb koktél amit eddig ittál?
Figyelt kérdés
Köszi:)2012. márc. 23. 21:52
5/11 anonim válasza:
nekem is a mojito az abszolút kedvencem, de sokfélét szeretek.
6/11 anonim válasza:
Nem szeretem a túlbonyolított italokat, sok összetevővel, így nyári estéken én is a Mojito-ra szavazok, de szeretem a gyümölcsös (málna, dinnye,zöldalma) Caipirinha-t is.
7/11 anonim válasza:
Kubában, Cienfuegosban ittam életem legeslegjobb mojitoját. Egy fél mentabokrot tört bele a cukorba a mixer, a rumról meg csak szuperlatívuszokban tudok beszélni.:-)
8/11 anonim válasza:
Szintén Kuba :) Keselyük-völgye.
A világ legjobb pina collataja.
9/11 delusion válasza:
Egy döntetlen lenne a Mojito és a Cuba Libre között, nem nagyon tudnék dönteni.. :)
10/11 anonim válasza:
Sex on the beach
Mojito
Swiming pool
Pina colada
ezek a kedvenceim :) alkalmanként pl.szilveszterkor ha megyünk bulizni akkor sokat fogyasztjuk ezeket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!