Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Ti elítélnétek egy 14 éves...

Ti elítélnétek egy 14 éves lányt, ha inna mindenféle italt? Persze nem berúgásig. és ha elítélnétek, ezt hogy mondanátok el neki?

Figyelt kérdés

2012. jún. 21. 21:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hát ha csak citromos sör, meg a szülei italába kóstol, az nem elítélendő, én is belekóstoltam a nagyapám borába már 10 évesen is, mégsem lett semmi bajom, még akkor sem lenne elítélendő, ha netán megiszik egy pohár jó bort, akkor lenne elítélendő, ha már ennyi idősön minden hétvégén elmenne bulizni és seggrészegre inná magát. A spiccesség pedig a részegség első fázisa amikor még nincsenek az embernek komolyabb gondjai az egyenes járással, és nincsenek emlékezetzavarai, nem hányik, meg semmi, csak kicsit felszabadultabban érzi magát, viccelődik, kicsit dülöngél, többet nevet, de általában már ezt is észreveszik az emberek :)
2012. jún. 22. 12:10
 12/13 A kérdező kommentje:

Pff... én akkor józanon is spicces vagyok =))

És köszönöm a választ.

2012. jún. 22. 12:34
 13/13 anonim ***** válasza:
47%
Akkor kezdjük talán ottan,hogy egy férfi sem egy felemelő látvány piásan,de a nő egyenesen UNDORÍTÓ!MINDENKÉPPEN,MERT AZ ITALLAL NEM OLD MEG SEMMIT CSAK ROSSZABB LESZ MINDEN,NEMÉRDEMES MAGÁT TÖNKRETENNIE ILYEN FIATALON,MÉG MÉRTÉKKEL SEM ,MERT ők azt hiszik inni buli,de csak tönkre tennék vele magukat,és a legfontosabbaz egészségük is rámehet.Gondolom arra nem vágyik,hogy egy kórteremben,elvonón töltse a napjait,ilyen fiatalon.
2012. júl. 27. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!