Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mi baja lehet annak, aki napi...

Mi baja lehet annak, aki napi rendszerességgel iszik kannás bort? (Koccintós)

Figyelt kérdés
A baráti társaságom rendszeresen fogyasztja ezt az italt (én nem!), heti 4-5 alkalommal. És kábé, akik ezt isszák, azok közül van, hogy két ember megiszik egy ilyen palackkal egy este. (Jó, olyan is van, akik kevesebbet). A kérdésem arra vonatkozna, hogy féltem a barátaimat, és szeretném tudni, lehet-e szervi bajuk ettől a borfajtától? Ha igen, mi?

2012. jún. 19. 14:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
37%
Nézd meg a youtube.com-on Bartos Cs. István egyik videóját. Na, pont ilyenek lesznek pár éven belül ha ezzel az életmóddal nem hagynak fel. És az szomorú.
2012. júl. 5. 02:10
 12/14 anonim válasza:
18%

"Nézd meg a youtube.com-on Bartos Cs. István egyik videóját. Na, pont ilyenek lesznek pár éven belül ha ezzel az életmóddal nem hagynak fel. És az szomorú."

ez így van !!!

ennyire egyetlen egy bór sem csapja szét az ember agyát, én ismerek egy két alkoholistát napi szinten megisznak, 3-4 liter szőlőből készült eredeti házi bórt, nem boltit ismétlem házit, és fele ennyire sincsenek le amortizálva agyilag sőt !

De van egy faszi aki ilyen bolti polcalját veszi meg (koccintós,bástya,cimbora..stb )

és agyilag full zokni, mondhatni hogy egy szinten mozog ezzel az idiótával !

aki pedig azt írta hogy szőlőből van ez a szar,

AZ ÉLETÉBEN NEM IVOTT SZŐLŐ BÓRT!

NO COMMENT......!!!!

2012. júl. 5. 10:39
 13/14 Főzős Laci ***** válasza:
Apósom azért issza e nemes nedűt,mert szeret "szinten lenni",és ehhez ez olcsó út.Diák koromban én is ittam effélét,másnap sok f...ás lett az ára.Szerintem az 500 ft felettiek már jók.És senki ízlésvilágát nem illik megkritizálni.Mert én az édeskésebb jellegű vörösborokat kedvelem,persze jól tudom,hogy ez a fogalom "édes vörösbor" NEM LÉTEZIK.Ha tehetném,én is mindig 4000-ért a Bock Józsi bácsi "Hermitage" vörösborát vásárolnám.
2012. szept. 2. 13:18
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
utolsó előtti, te ritka gyökér lehetsz, amiről mi beszélünk az a BOR, de te minden válaszodban BÓRT írsz :D
2012. szept. 4. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!