Mi baja lehet annak, aki napi rendszerességgel iszik kannás bort? (Koccintós)
Kb. ugyanannyi baja lesz, mintha más alkoholból ivott volna meg arányaiban annyit. Nem kell napi két liter bort inni, aztán nem lesz az ember májbeteg.
Napi 2 liter koccintós már közelíti azt maximális alkoholmennyiséget, amit az átlagember rendszeresen képes elfogyasztani. Tegyen elém valaki egy májbeteget, akit napi 2 pohár tett tönkre.
Aki szerint a Koccintós nem látott szőlőt, az meg adja elő az elméletét a fogyasztóvédelemnél, ugyanis mesterséges „bort” forgalmazni illegális.
elmondom nektek az örök kérdést !
miből készül egy ilyen bor!
víz, szalma, műtrágya, színezék és egy kis adalék ! E E E,...
gyengébbek kedvéért: E (E megjelölés, nem más mint mesterséges kémiai úton előállított hozzáadod íz illetve színfokozók, és tartósítók, és a ki nem maradhatatlan állagjavítók !) olvasd csak el rajta a (kupakon) vagy a palackon minőségét megőrzi... kb... előállítástól számító fél évig.
egy igazi bór szinte örök nem fél év,..
szerinted ez bór ?
VAGY AZ "európai közösség különböző országaiból származó borok háziasítása" ? (idéztem a flakonon található címkéről) palackozta H6224-tabdi... ne mááár
nagyon durva pia igazi csöves bór totál szét bas.sza az ember agyát
ne csináld... poén kedvéért elmegy egyszer, egyszer, de napi szintem nagyon durva.
én is sokszor ittam ilyet (haverok, buli ) de inkább hanyagold...
A BÓRNAK tényleg nincs lejárati ideje, de tudod itt a borról volt szó:D
Amúgy tényleg fergeteges sokat tudsz a borokról, ha szerinted az igazi bor örökké tart műanyag flakonba töltve... ennyit erről.
igyátok csak a tetves kannás borotokat...
kis buzeráns ge.cik !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!