Szerintetek a magyarok nem tudnak az ivásban mértéket tartani?
Figyelt kérdés
Pl. németországba és franciaországba még lehet autót vezetni 1-2 sör elfogyasztása után. A zéró toleranciát itt azért kellett bevezetni mert itt nem tudnak mértéket tartani?2012. jún. 14. 17:22
1/4 Phoney válasza:
Meg mondjuk általában a közlekedési kultúránk is hasonlóan veri a tengerfeneket, mint az alkoholkultúránk.
3/4 anonim válasza:
A "kicsire nem adunk"-elv érvényesül ezen a téren azoknál, akiknek a világon semmi más szórakozásuk, hobbijuk nincs, mint hogy beülnek a kocsmába, és ott aztán a versenyszellem viszi őket az asztal alá... Lehet kulturáltan fogyasztani az alkoholt (ebédhez, vagy egy baráti beszélgetéshez egy-egy pohárral), és lehet eszetlenül, abban a hitben, hogy az a májer, aki a legtöbbet issza. Aztán élen járunk a májbetegségekben. Valahogy így, szerintem...
4/4 anonim válasza:
A zéró tolerancia az egy nagy szar, mert akkor is lehet valakinek egy kicsit 0 felett a véralkoholszintje, ha nem is iszik alkoholt, mert más is okoz egy minimálisat, amit mi nem is érzékelünk, de a szonda igen. Egyébként szerintem aki akar az tud mértéket tartani, csak tudni kell, hogy Magyarország top10-be van alkoholfogyasztásban a világ országai közt, mert szeretünk inni, és jobb az elővigyázatosság, szerintem ezért van zéró tolerancia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!