Ada0.9 kérdése:
A baratnom 14 eves es ki szeretne probalni az alkoholt. (bar ha kisminkeli magat kb.17-nek nez ki) hol kaphat whyskit vagy tequilat vagy akarmit? (Bp)
Figyelt kérdés
2012. jún. 8. 19:25
12/15 anonim 

válasza:

ma 12:34
50 éve még ezt hitték az emberek, meg mindenféle baromságot, mostanra a modern kutatások eredményeit ismerve illene kinőni ebből a baromságból.
13/15 anonim válasza:
Nem is lenne annyira gáz, ha 14 évesen inni akarna, néha, de hogy úgy akarjon inni, hogy még azt sem tudja hol adják ki neki, már elég gáz..
15/15 doboszoli 

válasza:

Esküszöm, nem bántásból, de kikívánkozik! ("de, ha kisminkeli magát..")Bocs az Offért!
Kissrác az oviban a társának:
"Én most vagyok öt éves, te mennyi vagy?"
Válasz:
"Nem tudom."
"Na várj csak, dohányzol?"
"Nem!"
"Iszol alkoholt?"
"Nem!"
"Nőzöl?"
"Nem!"
"Akkor olyan négy körül lehetsz!!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!