Tesco-ban adnak ki alkoholt/alkoholos italokat 18 éven aluliaknak?
Figyelt kérdés
(Nem tudtam más témába, bocsi.)2012. jún. 6. 17:32
1/11 anonim válasza:
Áhh, ott tuti hogy nem. Kisboltokban próbálkozz inkább.
2/11 anonim válasza:
Szerintem egy próbát megér. Nálunk kiadják.
3/11 anonim válasza:
Ha nagy a tömeg és kinézel 18nak akkor igen! ha meg kölyöképü vagy akkor felejtsd el!
4/11 Phoney válasza:
Egyszer 25 évesen otthonhagytam a személyimet. Alig akartak ideadni egy fél literes fehérbort meg egy három decis sört...
5/11 A kérdező kommentje:
kisbolt alatt mit értesz? CBA, Reál, Match...ilyenek?
2012. jún. 6. 17:45
6/11 anonim válasza:
Van hogy a Tescoban nem kérik. Egy próbát megér :)
Ha meg nem sikerül,akkor marad a kisbolt/éjjelnappali.
A Matchban és hasonlókban viszont biztosan nem adják ki.
7/11 anonim válasza:
közel 24 évesen is elkérik a személyim (akár nálam fiatalabb eladók :D) de van, hogy kiadják ha ő épp kinéz téged 18-nak
8/11 anonim válasza:
Ja ha kinézel annyinak, akkor kiadják, illetve akkor is előfordulhat, hogyha nagy sort állsz végig, mert akkor gondolják, hogy hülye lennél kiskorúként egy 10 perces sort végig várni, ha tudod, hogy nem adják oda.
9/11 anonim válasza:
nálunk nem adják ki, 23 vagyok tőlem sokszor kérnek személyit
10/11 anonim válasza:
Nekem eddig gond nélkül kiadták pedig nem múltam 18.. Viszont jópár éve egyszer anyámtól kértek személyit.. 40 körül volt akkor..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!