A részegség okozhat teljes tudatkiesést?
Figyelt kérdés
Olyan formában értem, hogy az egyén ugyanúgy mászkál meg csinál valamit, de nem emléxik utána semmire másnap2012. jún. 8. 17:04
11/16 Phoney válasza:
Ezt úgy fogd fel, hogy egy bizonyos részegségi szint fölött az agyad semmit nem jegyez meg. Ami ezután történik, arra nem fogsz emlékezni. Sokan nem tudnak ide eljutni (hamarabb dőlnek ki), de a legtöbben igen.
12/16 anonim válasza:
Igen lehetséges :D De ugye ezt csak másnap érzed miután kijózanodsz, elkezdesz gondolkozni hogy mi is történt azt hiányoznak részletek :D
13/16 anonim válasza:
énnekemis csak úgy mesélték hogy mi volt előző este...:D hajjaj de még milyeneket tud okozni.
14/16 anonim válasza:
Simán, szerintem a nagyon tömény italokra vigyázzál, nekem 70%-os abszinttal, vagy legalábbis annak nevezett koppintással sikerült ezt egyszer elérnem, mert úgy fél óra alatt megittam fél üveggel szénsavas kísérővel, és nálam úgy volt, hogy nem lettem egyre részegebb, aztán egyszerre beütött, és már csak arra emlékszem, hogy elestem, és egy kicsit kiborítottam a piát, tehát egyik pillanatról a másikra képszakadás. Aztán 3 órával később tértem magamhoz, és mutatták a haverjaim, hogy még miket csináltunk, de nekem csak 1-1 pillanatkép ugrik be, abból a 3 órás intervallumból, ha el kéne mondanom 1 percet nem tudnék. Szóval ha rengeteget iszol, akkor simán okozhat, ha nem annyira, akkor viszont lehetséges, hogy kaptál egy adag ginát, tudod mint a Másnaposokban:)
15/16 A kérdező kommentje:
Köszi az infókat!:)
Am igen rengeteget ittam töményeket és össze-vissza kevertem szénsavassal is. De nem bánom, 1x ezt is ki kell próbálni! Viszont többször nem fogom az tuti. :D 1x elég volt:D
2012. jún. 9. 12:09
16/16 anonim válasza:
Ha már egy picit részeg vagy, és utána rövid időn belül sokat iszol, akkor történhet akár egyik percről a másikra.. Vagyis velem így volt..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!