Milyen bor ajánlanátok ehhez az ételhez: Zöldséges - színes pulykaragu pirosra sült újkrumplival?
Figyelt kérdés
2012. jún. 4. 21:54
2/4 anonim válasza:
Leírnád a receptet priviben?
Csorog a nyálam :)
4/4 anonim válasza:
Mindenképpen száraz fehér bort adnék, talán valami testesebb, zamatosabb félét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!