Melyik szerinted a legjobb MAGYAR Sör?
Még mindig a Soproni vezet. Kőbányai senki?? Az öt aranydiplomájával?
Nem gondoltam hogy a Soproni ennyire közkedvelt. Legközelebb nagyobb figyelemmel kortyolgatom.
Lengyeleknél mindennapos a málnás sör. Finom! Annyi csak hogy az akármilyen sör alá(túl jót nem érdemes)töltesz málnaszörpöt ízlés szerint. Hektoszám isszák.
Valószínű, hogy azért vezet a Soproni, meg a Borsodi, mert nem Duna-vízből készül, mint a Kőbányai meg a Dréher. Az Arany Ászok meg talán Tisza-víz?
A Dréhert meg a Kőbányait inkább csak a pestiek szeretik, mivel a legtöbb helyen ezt csapolják!
A Borsodival az az egy problémám van, hogy nem tudom mit keres benne E adalék. Amúgy jó ízű sör, talán épp ezért. De a Sopronira szavazok.
Találtam a spájzban málna szörpöt, és sör is van már itthon, szóval tudjátok mit iszok ma este :-DDDDD
Az Arany Ászokat nem kedvelem, nekem túl keserű:/ Ugyanígy vagyok a Kőbányaival és a Borsodival. Ezért is szoktam csak Sopronit venni, legyen az sima, vagy ízesített (az új körtés nekem pl nagyon bejön).
Más magyar sört nem is szoktam inni, inkább Heineken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!