Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Ha növelni szeretném a házi...

Ha növelni szeretném a házi söröm alkohol tartalmát (tehát nem testességét, nem édességét), melyik az a cukorfajta, amelyik a legnagyobb mértékben lebomlik? (eddig úgy tudtam, hogy a dextróz a legjobb erre, valóban? )

Figyelt kérdés
2012. máj. 21. 12:04
 1/1 anonim ***** válasza:
Kérdezd Novák Lacit.
2012. jún. 1. 16:45
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!