Mik a tipikus női italok?
Ugyan már láttam ilyen kérdést itt, de azért kérdezem, mert az érdekel, hogy a likőrökön és koktélokon kívül mik azok. Pl. a rövidek közül a tequila az nőies?
Előre is kösz a válaszokat.
Szerintem a tequila annyira nem nőies. Bár hülyeség piára ilyen jelzőt húzni, mert kinek mi ízlik. A koktélok viszont inkább nőiesek, bár azok is pl. rumból, vodkából vannak, szóval inkább csak a színük és a díszítésük miatt nőiesek. Én amit imádok az a kék abszint, persze lángolva, cukorral.:D Soha nem láttam még senkit inni rajtam kívül, ahova járok helyekre, nem is mondanám annyira, hogy női pia, viszont látványos és finom. :)(meg persze a vodka sem hagyható le a kedvenc közül:D)
A krémlikőrök azok, amik kimondottan nőiesek szerintem.
Én szeretem a tequilát, de csak a goldot. Ez a kedvencem.
28/N
Női italnak általában azt tartják, amiben nem nagyon érezni alkoholt (tehát sok cukor és/vagy kevés alkohol van benne). A likőrök nagy része mellett ilyenek a desszertborok és a likőrborok (portói, sherry, vermut [Martini], stb). A drágább italoknál ez cukor nélkül és több szesszel is gyakran teljesül, ezért szereti sok nő pl. az ír whiskyket vagy a prémium vodkát.
A tequila csak azért „nőies”, mert ha sóval-citrommal iszod, akkor alig érzel belőle valamit. Ha magában kéne meginni azt a tequilát, akkor mindjárt nem lenne olyan közkedvelt, mert a legtöbb divatos tequila egyébként botrányosan rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!