Milyen italban érezni legkevésbé a vodka szagát?
Figyelt kérdés
Osztálykiránduláson szeretnénk inni, csak nem akarunk megint lebukni, ezért minnél kevésbé feltűnően akarok piát vinni. Milyen itallal keverjem a vodkát, hogy a lehető legkevésbé érződjön az alkoholnak a szaga?2012. máj. 16. 10:44
11/16 anonim válasza:
Megint:D Egyszer már elkaptak? Szerintem vegyél valami rostos gyümölcslevet, és mondjuk 1 literből 2 decit igyál le, és azt töltsd fel vodkával, aztán jól zárd vissza azt kész, persze ha nagyon berúgtok ,és szétokádtok mindent, akkor úgyis észreveszik, hogy ittatok. És a vodka pont egy olyan ital amitől lehet ám okádni rendesen. Egyik haverom egyszer jó sok Whiskyt meg Hubertus ivott, aztán kiszáradt nagyon, ezért kérte, hogy valaki adjon már neki vizet, aztán odavittek egy vizes flakont, csak nem víz volt benne hanem vodka, meghúzta, és utánna kb. fél perc és szétokádta a belét.
12/16 A kérdező kommentje:
nem vagyok kiskorú, de az ofőt nem érdekli xD. Én még nem buktam le, de az osztálytársaim igen, és nem akarok én is
2012. máj. 16. 16:15
13/16 anonim válasza:
Az eper elég hatásos.
De a normális vodkát ihatod magában is. Nem fogják érezni. Azért "vizecske" oroszul. Se szín, se szag.
14/16 anonim válasza:
Mit nem értetek, a srác le akar vkit itatni. Gondolom csaj. Gondolom, miért...
16/16 anonim válasza:
Így már értem:D Lány vagyok és naív.
De akkor ott a rumos tea:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!