Miért isztok alkoholt?
Tudom, h. hülyének tűnik a kérdés, csak érdekel. Én nem ittam még sok féle alkoholt, de amit ittam, nem nagyon ízlik. Engem egyáltalán nem zavar, ha vki iszik. Csak kérdezem, h. ti miért isztok? Finom, v. ellazultok tőle? Múltkor egy barátnőmmel, meg az ő barátaival beültünk vhova, és szinte mindenki ivott alkoholt, de én nem. Én anélkül is jól tudom érezni magam, bulizni is tudok alkohol nélkül. Mondom, ne értsetek félre, egyáltalán nem ítélem el azt, aki iszik, csak kíváncsi vagyok, h. ki miért teszi.
22/L
én az íze miatt is, a hatása miatt is. de nem azért, mert ellazít stb, mert én alapból is laza vagyok :d hanem, mert szeretek berúgva lenni, aztán ennyi :D
24l
Amikor ezzel a szakmával foglalkoztam megszoktam, hogy meló után (néha közben) a sok elmebeteg vendég miatt megiszok 1-2 bambit. Mostmár csak megszokásból, unatkozom stb.
Meg biztos ez is a vendéglátásból fakad, de ha beülünk valahova nem fogunk 1 órát ülni 2 tea felett négyen...
Van amit az íze miatt: pl. krémlikőrök, van amit meg a hatása miatt: pezsgő, bor.
Ha pl. szomorú vagyok nagyon jól jön egy kis becsípés, de nem hányásig. Szóval én addig szeretek inni, hogy jól érezzem magamat és kellőképpen ellazuljak. Szívesen iszok társaságban, vagy valaki társaságában és egyedül is!
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!