Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Soproni Szőke Ciklon kapható...

Soproni Szőke Ciklon kapható még valahol?

Figyelt kérdés
Ma már mindenhol csak a kb. 2% alkoholtartalmú, sörtől igen messze járó üdítőket lehet kapni, de anno a Szőke Ciklon még azért sörnek nevezhető volt, némi citrom beütéssel. Már jó ideje nem láttam. Kapható még valahol, létezik? Vagy teljesen felváltották ezek a limonádék?

2012. máj. 1. 14:00
 1/6 anonim válasza:
Szerintem még lehet.
2012. máj. 1. 21:43
 2/6 anonim ***** válasza:
ugye az nyári termék volt, csak nyaranta volt. nekem is nagyon feküdt. amelyik évben bejöttek ezek a citromos-cukros üdítők minden sörgyártól, (borsodi, hofbrau radler, sopronyi stb) asszem ez volt 2011, akkor már nem indult a ciklon. szal kb 2010 végén szűnt meg, még van egy olyan üres dobozom.. :) nem hallottam róla már sehol, pedig elég sok sör fordul meg a kezemben.
2012. máj. 4. 14:46
 3/6 anonim ***** válasza:
Bő 1.5 éve nem láttam én sem. Pont most kívántam meg újra, de nagyon. 2009-2010-ben rengeteget megittam belőle.
2012. aug. 21. 04:38
 4/6 norbeer válasza:
100%
Idén viszont van Dreher summer moment ami talán még jobb is a szőke ciklonnál!
2013. jún. 1. 10:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen! Lehet már kapni valahol? Még csak egyszer kóstoltam, 1 hónapja, valaki fű alatt kapott a gyárból. :D
2013. jún. 1. 11:20
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a friss hozzászólásokat! Bizony, Dreherből van citrusos, egész korrekt. :) Most már nagyforgalomban van, sok helyen láttam. Éljen. :)
2013. júl. 16. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!