Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hogy részegedjek le úgy, hogy...

Hogy részegedjek le úgy, hogy ne legyek rosszul?

Figyelt kérdés

Ha iszok, általában elég rosszul leszek és hányok is. Ezzel csak az a baj, hogy lány létemre nem valami vonzó. Ezért mindig miután iszunk, olyan 1 órával utána hazagyaloglok és akkor vagy jobban leszek a hazafeleúton, vagy otthon hányok (mások előtt SOSE tenném...és kb 1 óra alatt leszek rosszul ezért mindig tök hamar el kell mennem!)

Hogy lehet úgy inni hogy ne hányjak tőle? Mikor hagyjam abba az ivást?

Hány pohár vodkát igyak MAX hogy ne legyek rosszul...szerintetek?

2012. ápr. 26. 18:07
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

1. Legyen kéznél jó sok jég, amiből bőven rakhatsz a poharadba.

2.Legyen kéznél harapni való.

3.Otthon indulás előtt igyál tejet, és egyél valami zsírosat.

4.Kérjél hígított italokat.

5.A szeszes italt váltogasd üdítővel, de ne szénsavassal, mert az erősíti az alkohol hatását. Minden második ital gyümölcslé, vagy víz legyen.

6.Ha már érzed az alkohol hatását, parancsolj megálljt magadnak.

2012. ápr. 26. 18:17
 2/6 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem egyáltalán ne igyál. Felesleges alkohollal károsítani a májadat.
2012. ápr. 26. 18:29
 3/6 anonim ***** válasza:
76%
Az fel sem merült benned, hogy mondjuk, ne igyál vodkát?...
2012. ápr. 26. 18:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Első mondta a legjobbakat! Így gondolom én is. Jó szórakozást!
2012. ápr. 26. 18:56
 5/6 anonim ***** válasza:

Tudom, nem ez volt a kérdés, de mindenképp célod, hogy lerészegedj? Lehet úgy is inni, hogy nem b.szol be.

A hányás elkerüléséhez jóval kevésbé kell lerészegedned. A megoldás egyszerű: csökkentsd jelentősen az elfogyasztott alkoholmennyiséget. Próbáld ki, hogy feleannyit iszol meg, mint eddig, attól valszeg már nem fogsz hányni. Amúgy ha csak nem húzóra döntesz le több deci vodkát, hanem fokozatosan iszol, akkor érezned kell, amikor már sok. Ilyenkor ne folytasd az ivást. Ennyire egyszerű.

2012. ápr. 26. 19:02
 6/6 anonim ***** válasza:
A Vodka eleve egy olyan pia ami általában hamar kiüti az embert, engem előbb mint a Whisky. Előtte lakjál jól, és igyad szénsavmenetes narancslével. Azt is csinálhatod, hogy nem csak azt iszol, hanem mondjuk sört is, vagy gyümölcsös sört, az eltelít, ezért már nem fér annyi vodka.
2012. ápr. 28. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!