Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Osztálykiránduláson be szeretn...

Osztálykiránduláson be szeretnék rúgni (többi lent)?

Figyelt kérdés

tehát minden megvan oldva kiadják a piát csak nemtunjuk hogy mégis hány százalékos pia lenne elég eggy emberre hogy ojan szinten berúgjon mint az atom de nem tulzásba alkoholmérgezés nem szeretnénk

Tehát a kérdés hogy hány százalékos pia és mennyi kell eggy emberre !!

helyesírásért bocsy (igyekeztem) előre is köszi a kérdéseket :)!!

2012. ápr. 7. 11:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Mivel írtad, hogy "kezdők" vagytok ezért azt ajánlom ,hogy a röviditalokat el is felejthetitek egyelőre, úszni tanulni sem a legmélyebb vízben kezdünk...Talán a boroskóla lenne a legjobb választás, attól én mindig fokozatosan rúgok be, tehát nem igazán lehet vele egyik pillanatról a másikra detoxrészeg szintre eljutni,de mivel minden egyénfüggő ezért okosan toljátok. A legjobb ha egyféle piát isztok végig, előtte kajáljatok, elalvás előtt pedig igyatok meg pár pohár vizet a reggeli kiszáradás,fejfájás megelőzéseképpen.
2012. ápr. 8. 01:53
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezt nem az osztálykiránduláson kéne...

De ha mégis, akkor szerintem elég lesz nektek fejenként 3-4 dl bor. Többet ne nagyon igyatok, mert észreveszik!

2012. ápr. 10. 21:36
 13/15 anonim ***** válasza:
Húú,szorítok nektek! Majd meséld el mi volt. :) Én a helyetekben azt csinálnám,hogy vennék viszonylag sok piát,de valami nem túl töményet. Mondjuk bort. A keverés jó ötlet. Mondjuk ha fehérbor akkor 7up-al lehet, ha vörös, akkor kólával. Ami még fontos az az, hogy szép fokozatosan csináljátok. Igyál először két pohárral, állj meg. Ha nagyon megérezted,akkor állj le. Aztán ha kezd elmúlni, akkor mehet megint. :) De csak óbatosan ! :D
2012. jún. 3. 11:45
 14/15 anonim ***** válasza:

Amúgy hány évesek vagytok ? Ja, és az oltogató válaszokkal ne foglalkozz:) De tényleg vigyázzatok magatokra :D

És írj vissza, mert kíváncsi vagyok :)

2012. jún. 3. 11:46
 15/15 anonim válasza:
Nemtom olvasod -e még, régen volt ez, nem tudom, hány éves voltál, a lényeg: Ne osztálykiránduláson... Mi is suli után mentünk el egy fos nap után éppen annyit inni egy sikátorban, hogy haza tudjunk menni :D Gondolj a másnapra is!
2015. jan. 21. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!