Osztálykiránduláson be szeretnék rúgni (többi lent)?
tehát minden megvan oldva kiadják a piát csak nemtunjuk hogy mégis hány százalékos pia lenne elég eggy emberre hogy ojan szinten berúgjon mint az atom de nem tulzásba alkoholmérgezés nem szeretnénk
Tehát a kérdés hogy hány százalékos pia és mennyi kell eggy emberre !!
helyesírásért bocsy (igyekeztem) előre is köszi a kérdéseket :)!!
ha próbáltál figyelni a helyesírásra és ennyi jött össze, akkor én a nyelvtankönyvet és a helyesírási szótárt vinném a helyedre, mert meg fognak húzni magyarból.
egyébként nem ajánlok nagy piálgatást, mert minket elkaptak anno gimi elsőben, és nem mentünk többet kirándulásra..
ha elkapnak nem fognak kirúgni, ne aggódj.
hogy a kérdésre is válaszoljak, szerintem nektek elég, ha fejenként vesztek egy üveg bort, mert úgy látom, ti még nem ittatok alkoholt.
Nagyon egyszerű keverjetek mindent vodka-kóla,boros-kóla,bomba(energiaital-pezsgő)stb....Így atom szintem be lesztek rúgra és atom sokat ihattok (kb hányásig) és tuti nem fogtok alkoholmérgezést kapni.
25% legyen a pia minden pohárban....
""helyesírási szótárt vinném a helyedre""
grat! :)
Mivel minden egyén másképp reagál az alkohollal, a felszívódási sebesség sem azonos, valamint számos egyéb befolyásoló tényező is van (pl. éhgyomorra vagy zsíros étel után fogyaszt-e alkoholt), így erre a kérdésre nem lehet válaszolni.
Amúgy minél töményebbet iszol, annál részegebb leszel. De ha nem vagy hozzászokva a piához, megiszol két boroskólát, és eljátszod mekkora részeg vagy, te leszel a jani másnap, sőt, még emlékezni is fogsz mindenre...
Emellett az osztálykiránduláson az iskolai házirend is érvényes, így valóban fenyeget a kirúgás veszélye. Továbbá ha nem töltöttétek be a 18-at, és kiszolgálnak piával, majd lerészegedtek és ez kiderül, a vendéglátós is elég rendesen megszívja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!