Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Osztálykiránduláson be szeretn...

Osztálykiránduláson be szeretnék rúgni (többi lent)?

Figyelt kérdés

tehát minden megvan oldva kiadják a piát csak nemtunjuk hogy mégis hány százalékos pia lenne elég eggy emberre hogy ojan szinten berúgjon mint az atom de nem tulzásba alkoholmérgezés nem szeretnénk

Tehát a kérdés hogy hány százalékos pia és mennyi kell eggy emberre !!

helyesírásért bocsy (igyekeztem) előre is köszi a kérdéseket :)!!

2012. ápr. 7. 11:12
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
jaa és kifelejtettem hogy olyan emberekről beszélünk akik eggyáltalán nincsenek hozzászokva a piához
2012. ápr. 7. 11:13
 2/15 anonim ***** válasza:
91%
Ki akarod magad rúgatni az iskolából? Mert akkor hajrá! Bármi megteszi.
2012. ápr. 7. 11:18
 3/15 anonim ***** válasza:
90%

ha próbáltál figyelni a helyesírásra és ennyi jött össze, akkor én a nyelvtankönyvet és a helyesírási szótárt vinném a helyedre, mert meg fognak húzni magyarból.

egyébként nem ajánlok nagy piálgatást, mert minket elkaptak anno gimi elsőben, és nem mentünk többet kirándulásra..

ha elkapnak nem fognak kirúgni, ne aggódj.

hogy a kérdésre is válaszoljak, szerintem nektek elég, ha fejenként vesztek egy üveg bort, mert úgy látom, ti még nem ittatok alkoholt.

2012. ápr. 7. 11:23
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon egyszerű keverjetek mindent vodka-kóla,boros-kóla,bomba(energiaital-pezsgő)stb....Így atom szintem be lesztek rúgra és atom sokat ihattok (kb hányásig) és tuti nem fogtok alkoholmérgezést kapni.

25% legyen a pia minden pohárban....

2012. ápr. 7. 11:24
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
akkor nektek fél deci hubertus elég lesz
2012. ápr. 7. 11:25
 6/15 anonim ***** válasza:
92%

""helyesírási szótárt vinném a helyedre""

grat! :)

2012. ápr. 7. 11:26
 7/15 anonim ***** válasza:

Mivel minden egyén másképp reagál az alkohollal, a felszívódási sebesség sem azonos, valamint számos egyéb befolyásoló tényező is van (pl. éhgyomorra vagy zsíros étel után fogyaszt-e alkoholt), így erre a kérdésre nem lehet válaszolni.

Amúgy minél töményebbet iszol, annál részegebb leszel. De ha nem vagy hozzászokva a piához, megiszol két boroskólát, és eljátszod mekkora részeg vagy, te leszel a jani másnap, sőt, még emlékezni is fogsz mindenre...

Emellett az osztálykiránduláson az iskolai házirend is érvényes, így valóban fenyeget a kirúgás veszélye. Továbbá ha nem töltöttétek be a 18-at, és kiszolgálnak piával, majd lerészegedtek és ez kiderül, a vendéglátós is elég rendesen megszívja.

2012. ápr. 7. 11:26
 8/15 anonim ***** válasza:
79%
Inkább játsszátok azt hogy egymás seggére vertek a Magyar Helyesírási Kéziszótárral, ha már másra nem használjátok.
2012. ápr. 7. 11:31
 9/15 anonim ***** válasza:
2-3 feles erős házi pálesz és már készen lesztek. Egyébként ha elég pénzetek van akkor kezdjetek sörrel borral aztán jöhetnek a töményebb rövidek is. Ha vegyesen isszátok könnyebben betudtok rúgni. Egyébként teljesen mindegy menyire vagytok hozzászokva az alkoholhoz attól függ hogy a szervezetek mennyire bírja, van aki naponta iszik mégis betud rúgni 2 pohár sörtől. Én meg nagyon ritkán iszok és akkor is elég sokat kell igyak ahhoz hogy kicsit legyek berúgva.
2012. ápr. 7. 11:33
 10/15 anonim ***** válasza:
Én is:) Egyébként nálunk át szokták vizsgálni a táskákat, szóval én 2napra 8dl töményet viszek bekeverve, kólával, illetve fantával, annyitól még nem leszek seggrészeg, de azért jól vagyok. Ha nálatok nem kutakodnak, és eredeti üvegben is elvihetitek a piát, akkor jó neketek, valami töményet vigyetek szerintem, mert sörből k.urva sokat kéne vinni, és nem jó cipekedni:D Szerintem 6-7feles/este elég ha kb. 35-40%-os piával számolunk, ha mondjuk ilyen 50-70%-os rum, pálinka, vagy abszint, akkor elég 4-5 is, sőt abszintot inkább ne, mert elég könnyen képszakadást okoz(tapasztalat). Ha egész nap akarsz piálni, nem csak este, akkor napi 10-15 feles, bár ezt inkább ne tedd, mert szerintem észreveszik.
2012. ápr. 7. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!