Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Nem akar berúgni velem!?

Nem akar berúgni velem!?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Unokahúgom (17) nem mer velem inni, mert fél a rosszul léttől

Vettünk vodkát, és alig ivott belőle de ő már bebeszélte magának, hogy rosszul van......

Mit csináljak vele? Mit mondjak neki, h elhiggye nem lesz rosszul tőle, csak jókedvet fog csinálni neki.

Azért fél, mert egyszer nagyon berúgtak, és azóta nem mer inni. Ma van a születésnapom, és megígérte, hogy jól fogja érezni magát, de most inkább ott van az ágyban és aludni akar. Tiszta bolond :S Segítsetek kérlek.

2012. márc. 16. 00:21
 1/7 anonim ***** válasza:
85%
Szánalmas vagy.
2012. márc. 16. 00:24
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha nem akar inni ne eröltesd.
2012. márc. 16. 00:28
 3/7 anonim ***** válasza:

Mikor rúgott be nagyon? Én az első berúgásom után majd' 1 évig nem bírtam ránézni a borra/leóra. Már az alkohol gondolatától is rosszul voltam.

Lehet nála is hasonló van. Hagyd, ha nem akar inni, akkor nem iszik, anélkül is jól kell tudnia magát érezni (mondjuk neked is).

Mellesleg sokan nem szeretik a vodkát, se tisztán, se keverve (pl. én sem).

20l

2012. márc. 16. 07:37
 4/7 anonim ***** válasza:
78%

> Unokahúgom (17) nem mer velem inni,

> mert fél a rosszul léttől

Jól teszi.

> Ma van a születésnapom, és megígérte,

> hogy jól fogja érezni magát,

Ahhoz, hogy jól érezzétek magatok, muszáj vedelni?

2012. márc. 16. 07:38
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem kéne erőltetned, hogy igyon, főleg 17 évesen. Igazából a piától nem félni kéne, hanem megtanulni okosan inni, de ezt nem lehet/nem szabad erőltetni. Nem kell feltétlenül pia ahhoz, hogy az ember jól érezze magát, csak hát rengetegen pusztán drognak használják. Én pl. az ízéért iszom, amit elfogyasztok, a részegséget nem feltétlenül kellemes "mellékhatásként" értelmezem.
2012. márc. 16. 11:17
 6/7 anonim ***** válasza:
A vodka az pont egy olyan ital, amit sokan nem szeretnek, vegyél neki Baleyst azt lehet szívesebben megissza.
2012. márc. 16. 14:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Én berúgok veled ha akarod 19/F
2012. ápr. 3. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!