Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » 13 éves vagyok és egy picit...

13 éves vagyok és egy picit beledugtam a nyelvem a sörbe, de ami rajtamaradt annak is a nagy részét kiköptem. Lehet valami bajom?

Figyelt kérdés

2012. márc. 12. 18:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

A sör nem méreg, hanem élelmiszer. Csak gyerekeknek nem ajánlott az alkoholtatratalma miatt (ami nem magas egyébként)Ahogy a kávé, vagy az energiaital sem ajánlott.

De nem halálos méreg, ebben a mennyiségben egyáltalán nem árt.Persze, ha meginnál két üveggel, főleg a te korodban, komolyan megárthatna.

(a cigi más, abban nikotin van, ami konkrétan méreg. Növényvédőszer=permetnek való. Az kis mennyiségben is méreg. Nem halsz bele, de árt, rosszul leszel.)

2012. márc. 12. 18:49
 12/19 A kérdező kommentje:
Egyébként próbálok tudatosan élni és elkerülni a cigit, a piát, a drogokat és a bulikat is, engem egyenlőre erősen taszítanak, most is csak az íze kedvéért kóstoltam meg a sört, de nagyon nem tetszett.
2012. márc. 12. 18:52
 13/19 Phoney ***** válasza:
63%
Egy cherry queenben több alkohol van, mint ennyi sörben.
2012. márc. 12. 19:00
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Normális, hogy elsőre nem ízlik a sör. Egészen más az íze, mint a gyerekkorban fogyasztott ételeké és italoké. A sör ízét lassan fogod megszokni és talán sosem szereted meg igazán. Viszont ha elkezded majd rendszeresen inni (hetente 1-2 korsó), néhány hónap alatt megszokod, sőt megszereted az ízét. Talán sosem fogod olyan örömmel, olyan jóízűen inni, mint egy bögre édes kakaót. A sört én sem elsősorban azért iszom, mert szeretem az ízét, hanem azért, mert számomra (és remélem a jövőben számodra is) jó élmények, szép emlékek kapcsolódnak a söriváshoz. Néhány sörtől vidám leszel, viszont a sörnek az az előnye is megvan, hogy a sörnek elég alacsony az alkoholtartalma így nehéz belőle annyit meginni, hogy annyira berúgj, hogy elveszíted az önkontrollt és rosszul legyél.
2012. márc. 12. 19:13
 15/19 anonim ***** válasza:

Már 10 évesen megkóstoltam nagyapám háziborát, meg házipálinkáját, akkor még kérdeztem, hogy mit szeretnek ezen annyira az emberek az utóbbi fél évben már nem telt el olyan hét, hogy legalább 1 nap ne igyak meg 3-4 sört, vagy 4-5 felest. A sör alkoholtartalma nagyon csekély szóval bár nem javaslom, de ha meg innál 1 egészet akkor se lenne bajod 13 évesen.

17/F

2012. márc. 13. 16:57
 16/19 anonim ***** válasza:

sztem ez elég gáz pár haverom is 13 azt mégis hetente sörözünk

14/f

2012. márc. 14. 20:44
 17/19 anonim válasza:
Sztem menj el orvoshoz. Ez már a fertöző betegség jele:S Sört kiköpni:S Vétek!
2012. márc. 14. 21:36
 18/19 anonim válasza:

Ugyanmár Én a barnasört véletlen összekevertem a Nesteammel és megittam egy húzásra...

(egymás mellett volt a két pohár)

2012. márc. 17. 18:47
 19/19 anonim ***** válasza:
látom a helyesírás is taszít "egyenlőre" .p
2012. júl. 11. 01:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!