Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » A sörnek tényleg finomnak...

A sörnek tényleg finomnak kellene lennie vagy mi?

Figyelt kérdés
17 éves srác vagyok sokszor ittam már sört csak a hangulat kedvéért is bárban stb, de egyszerűen nagyon szar íze van szerintem, most csak nekem nem ízlik vagy nem tudom... egyszerűen nem szeretem szénsavas cuccokat nehezen megy le stb. vagy lehet hogy meg kell szokni?

2012. febr. 27. 23:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ízlés kérdése. Én szeretem :) Ha nem ízlik ne idd... fröccs, bor stb van miből választani bőven. ;)
2012. febr. 28. 14:38
 12/20 A kérdező kommentje:
de én a bort sem szeretem... :(
2012. febr. 28. 17:35
 13/20 anonim ***** válasza:
51%
én sem szeretem se bort, se sört, de a heinekken finom ;) kóstold meg :)
2012. febr. 28. 18:17
 14/20 anonim ***** válasza:
A ma 00:04-ban mi lepontozni való volt? Ez egy sport?
2012. febr. 28. 19:48
 15/20 anonim ***** válasza:
igyá bort
2012. márc. 1. 14:54
 16/20 anonim ***** válasza:
Szerintem finom. A sima. A citromos, meg a narancsos nem rossz, de nem az igazi:)
2012. márc. 1. 18:51
 17/20 mustafa33 ***** válasza:
A mindenféle ízesítésű (gyümölcs, tequilla...) az nem igazi sör. Ha a keserűt akarod kipróbálni kezd valódi 12°pilsenivel mert az angolok kezdőnek durvák, ha a simábbat akkor valódi cseh Budweisserrel de vigyázz az ugyanolyan nevű amerikai csak lóh´gy, ha színtelen szagtalan jellegtelen büdös sárga teát akarsz, próbáld a Heinekken uniformizáltatt. Ha a szénsav ártogat, ne igyál üvegeset, a csapoltban kevesebb CO2 nek kellene lenni, igaz ma már azt is azzal hajtják ki a hordóból, régen sűrített levegő volt kompresszorból a kocsma pincében, az volt az igazi.
2012. márc. 2. 23:32
 18/20 mustafa33 ***** válasza:
Mármint nem a sűrített levegő volt a pincében de a hordó.
2012. márc. 2. 23:33
 19/20 anonim ***** válasza:

A sör keserű ital, és van aki nem szereti.Néha nekem se esik jól, néha meg nagyon is. Hűtve a legjobb.

(Más nem tudom hogy felfigyelt-e erre, de) Most látom, hogy 17 éves vagy, tudtommal még mindig nem szabad 18 alattiakat kiszolgálni alkohollal. Szóval még ha ízlene se kellene innod.

2012. márc. 4. 09:39
 20/20 anonim ***** válasza:
én is így vagyok 40% alkoholtartalom alatt nem iszom
2012. júl. 11. 01:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!